Algemeen

Kinderkoor Sunshine uit Enkhuizen is een koor voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.
Van oorsprong is Sunshine een kerkkoor en we zingen nog steeds iedere maand in de kerk. Maar daarnaast zingen de kinderen ook op andere podia.

Bij Sunshine leren zij zingen in koorverband. Ze krijgen les in zangtechniek, houding, ademhalingstechniek en beweging, maar uiteraard staat het plezier in zingen voorop.
Er wordt elke week gerepeteerd in de repetitieruimte van de R.K. kerk, Kwakerspad 3 Enkhuizen. Dit gebeurt op vrijdagavond in twee groepen (om 18.00 de kinderen van 6-10 jaar en om 19.00 uur de kinderen van 10-14 jaar).
Naast het zingen worden voor de kinderen ook andere activiteiten georganiseerd.


image03

Informatie en nieuws

Natuurlijk wordt er ook opgetreden, hier oefent het koor tenslotte voor. In de Agenda op deze website wordt vermeld wanneer en waar de optredens gepland zijn. Ook afwijkende repetitiedata en –tijden worden via de agenda doorgegeven. Leden krijgen alle informatie ook per email.

facebook_logoTevens heeft Sunshine een eigen facebook pagina: kinderkoor Sunshine. Wie bovenaan deze pagina op de "vind ik leuk" button klikt, wordt automatisch van alle optredens en het laatste nieuws op de hoogte gehouden.

Van veel evenementen worden foto’s gemaakt die via deze website bekijken zijn. En wie nieuwsgierig geworden is naar onze muziek, kan een aantal fragmenten beluisteren of YouTube filmpjes bekijken.

Lid worden

Lid worden kan door middel van het invullen van het Inschrijfformulier. De contributie voor het hele seizoen is 45 euro. Leest u alstublieft de Algemene voorwaarden goed door voordat u uw kind lid maakt. Geïnteresseerden mogen eerst een maand gratis meedoen.
Het bankrekeningnummer van Sunshine is: NL51 RABO 0127 2229 79 t.n.v. Kinderkoor Sunshine Enkhuizen.

Sinds 2012 is Sunshine door de belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor schenkingen aan Sunshine fiscaal aftrekbaar zijn.

image01

Vind je het leuk om te zingen?
Doe dan ook mee.

Je bent van harte welkom bij kinderkoor Sunshine.

En….van zingen word je vrolijk…!!!

Repetities

muzieknoot1Repetities op vrijdagavond
Kwakerspad 3
1601 AS  Enkhuizen
18.00-19.00 6-10 jaar
19.00-20.00 10-14 jaar
Contact

Lid worden

muzieknoot2Contributie € 45,00 / seizoen
Bankrekeningnummer
NL51 RABO 0127 2229 79
t.n.v. Kinderkoor Sunshine Enkhuizen
Inschrijven