Inspiratiedag streekparochies

Hallo parochianen en bestuursleden van de Streekparochies,
Graag willen we jullie uitnodigen voor de Inspiratiedag op 5 november 2017 van 13.00 – 16.00 uur in de Laurentius Kerk, Streekweg 216, Hoogkarspel. Geestdrift, passie en inspiratie kunnen soms de wenkbrauwen doen fronsen, maar zonder deze energie wordt het leven vlak en vrijwel betekenisloos.

We hebben verschillende mensen uitgenodigd met een bijzonder aanstekelijk verhaal dat ze met u willen delen. Verhalen over een tomeloze inzet voor topsport, over onbaatzuchtige inzet voor de vrede, over de hulp aan kinderen met een hersenbeschadiging in Nepal, de passie voor het maken van naïeve schilderijen, de zorg en aandacht voor die mens die graag een luisterend oor zoekt en vindt in een lunchroom en de geestdrift om burgemeester te willen zijn en wat daar allemaal bij komt kijken. U kunt 3 workshops bijwonen naar keuze.

Het programma wordt afgesloten met inspirerende gedichten en muziek. Harpmuziek, pianomuziek en zang zullen u betoveren. Voor meer informatie: www.phlh.nl  De toegang is gratis.

Hopelijk tot ziens!
Parochie H. Laurentius
De Werkgroep: Monique Buurman, Ellen Krieckaert, Jules Post, Geertrui Slooten en Jos Visser

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952