“Elkaar bijeen zingen” in de Westfriese Ekklesia

Op zondag 5 september a.s. gaan onze diensten in de Westfriese Ekklesia in de Protestantse kerk, Raadhuisstraat 15 te Wognum, voorzichtig weer van start! De dienst begint om 11.30 uur.

Na december vorig jaar hebben we in verband met Covid geen diensten meer gehouden. Ons 20-jarig bestaan hebben wij daardoor niet kunnen vieren.  Chaos en willekeur is ons overkomen in de afgelopen anderhalf jaar tijdens de corona crisis. Existentiële vragen zijn uit dit besef van sterfelijkheid voortgevloeid. Die chaos, willekeur en existentiële vragen om weerwerk, houvast en wijsheid. In onze teksten, vieringen en liedjes proberen we die levenswijsheid te ontdekken en vast te houden. Het thema van dit jaar zal ook zijn: Zinvol leven.

Kees Kok opent het seizoen met het onderwerp ‘Elkaar bijeen zingen’. Hoe nu verder met ons allen? Over bezieling door woord, muziek en liturgie die blijft in de Westfriese Ekklesia.

Gelet op de Corona-maatregelen dient u zich vooraf aan te melden bij Marga de Groen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u op  5 september te ontmoeten. U bent van harte welkom.

De volgende viering staat gepland op 3 oktober 2021; Bettine Siertsma zal spreken over: ‘Kwetsbaarheid als essentie’. Voor nadere info: www.westfrieseekklesia.nl

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952

joyfulspirit.jpg