Start leertraject Bouwen aan je eigen herberg

Aanmelden voor ‘Bouwen aan jouw Herberg’ voor 15 mei

Gaan bouwen aan je eigen herberg, jouw eigen initiatief op gebied van geloof en bezieling in de samenleving, dat is een mooie en grote beslissing. Een goede ondersteuning kan daarbij helpen.

In het leertraject ‘Bouwen aan je eigen herberg’ van een half jaar maak je een start met je eigen project en zet je de basis goed neer. Je leert omgaan met groepsdynamieken en leiderschapsvormen vanuit het gedachtengoed van ThemaGecentreerde Interactie. Het samen optrekken met anderen die ook bezig zijn nieuwe initiatieven op te zetten, geven energie en verbondenheid. Je doet het niet alleen.

Het traject bestaat uit:
• een kennismakingsgesprek
• twee online cursusmodules
• twee inspiratiebijeenkomsten
• twee keer een weekend
• twee intervisiebijeenkomsten
• een slotbijeenkomst

Wij zijn dan ook blij dat een aantal mensen die keuze inmiddels heeft gemaakt en dat zij zich hebben aangemeld. Er zijn nog een paar mensen nodig om ook echt van start te kunnen gaan. Is het iets voor jou? Heb je nog vragen waar we je bij kunnen helpen? Neem dan even contact op, per mail of telefonisch.

Op dinsdag 10 mei organiseren we bovendien een informatieavond over dit leertraject. Ook geïnteresseerden in een groepstraject zijn daarbij welkom. Meld je voor deze avond aan bij Thea Beentjes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groet,

Marcel Elsenaar en Thea Beentjes

P.S. Bij aanmelding vóór 15 mei kunnen we het traject aanbieden met een aantrekkelijke korting!

 

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952