Oecumenische viering 29 mei - Martinuscollege

Westfriese Evangelische Gemeente - Leger des Heils - PKN gemeente RK parochie Bovenkarspel - RK parochie Grootebroek -  RK parochie Lutjebroek

Ergens is er een moment geweest waarop men op de gedachte kwam om een oecumenische viering te houden waarbij alle geloofsgemeenschappen in StedeBroec betrokken zijn en dat hebben wij al 2 jaar met succes gedaan.

Omdat dit een mooie gedachte is willen het jaarlijks terug laten keren, en dat doen we op zondag 29 mei a.s. om 11 uur in het Martinus College. Het wordt een laagdrempelige viering waarbij iedereen welkom is of je nu aangesloten bent bij een geloofsgemeenschap of niet, het maakt allemaal niet uit, het is voor iedereen.

Vooraf zal de Amsterdam West Brass Band van het Leger des Heils uit Amsterdam haar muziek ten gehore brengen, aansluitend daaraan volgt de viering die voorgegaan zal worden door de voorgangers van de verschillende geloofsgemeenschappen en muzikaal begeleid door de brassband van het Leger des Heils en muzikanten van de Westfries Evangelie gemeente. Voor de kinderen wordt een programma gemaakt waar zij aan mee kunnen doen. Na de viering is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wees allemaal welkom bij deze viering met het thema: DE BRON

Iets unieks in onze gemeente Stede Broec

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952