JoyfulSpirit

Joyful Spirit 20 jaar

In het voorjaar van 1998 zijn wij als Middenkoor gestart. De naam zei het al, een koor voor enthousiaste mensen, die zich niet (of nog niet) thuis voelden bij andere koren.

Inmiddels zijn wij met onze tijd meegegaan en is onze naam al jaren Joyful spirit. We zijn totaal met ongeveer 20 leden en nog net zo enthousiast als 20 jaar geleden. Onvoorstelbaar, dat de tijd zo snel gaat. Ons repertoire bestaat inmiddels uit meer dan 100 muziekstukken, dus voor een ieder wel iets, wat aanspreekt. Lief en leed delen we met elkaar, wat tijdens de pauze goed hoorbaar is.

Natuurlijk laten we dit niet zomaar voorbij gaan. Noteer dus vast in uw agenda:

Zondag 10 juni viering Joyful Spirit 20 jaar

Het wordt een feestelijke viering, waarvoor 2 andere koren zijn uitgenodigd. Het koor “Together” uit Grootebroek en ” In Between” uit Bovenkarspel. Veel aandacht voor de teksten en liedkeuzes. We hopen dan ook op een volle kerk, om dit samen met ons te beleven.
Na de dienst natuurlijk een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Hopelijk tot 10 juni!

jubileum 20

Bonte Veer 2016

Op 25 november 2016 hadden we een gezellig etentje bij de Bonte Veer. Wil en Carla werden in het zonnetje gezet omdat ze 12 1/2 lid waren.

Jubileumviering Martinus

Na maanden van instuderen en een generale repetitie op 22 juni was er dan eindelijk de jubileumviering van de Martinuskerk in Bovenkarspel.

Met 5 middenkoren uit Bovenkarspel, Hoogkarspel, Grootebroek, Venhuizen en Enkhuizen werden alle liederen samen gezongen. Heerlijk om met zo'n groot samengesteld koor te zingen voor een volle kerk. Maar liefst 140 koorleden deden met veel plezier mee.