JoyfulSpirit

Kerstmis 2018

We mogen terugkijken op een geslaagde decembermaand.

Op 8 december zongen we in Westerhof voor een groep enthousiaste en betrokken ouderen. Op 15 december was lichtjesavond weer als vanouds sfeervol in de Oud-Katholieke kerk. We sloten af met een mooie kerstavondviering waarin in Els voorging. 

Han, de man van Greetje en de dochter van Carla zorgden voor een paar foto's die je hieronder (met de knop "lees verder") kunt bekijken. Binnenkort volgen er ook nog een aantal filmpjes.

Lees verder...

Jubileum 20 jaar Joyful Spirit

We kijken terug op een geslaagd jubileum.

De feestdag was heel gezellig met een Djembé workshop en lekker eten bij Tydloos. Bij de sing-in schoven diverse oud-leden aan en hebben we samen herinneringen opgehaald. Het slotstuk was een prachtige viering waarin we samen met Together en In Between hebben gezongen. De kerk was vol en de sfeer was warm.

In het fotoalbum staan foto's van de verschillende gebeurtenissen, kijk nog even terug...

Joyful Spirit 20 jaar

In het voorjaar van 1998 zijn wij als Middenkoor gestart. De naam zei het al, een koor voor enthousiaste mensen, die zich niet (of nog niet) thuis voelden bij andere koren.

Inmiddels zijn wij met onze tijd meegegaan en is onze naam al jaren Joyful spirit. We zijn totaal met ongeveer 20 leden en nog net zo enthousiast als 20 jaar geleden. Onvoorstelbaar, dat de tijd zo snel gaat. Ons repertoire bestaat inmiddels uit meer dan 100 muziekstukken, dus voor een ieder wel iets, wat aanspreekt. Lief en leed delen we met elkaar, wat tijdens de pauze goed hoorbaar is.

Natuurlijk laten we dit niet zomaar voorbij gaan. Noteer dus vast in uw agenda:

Zondag 10 juni viering Joyful Spirit 20 jaar

Het wordt een feestelijke viering, waarvoor 2 andere koren zijn uitgenodigd. Het koor “Together” uit Grootebroek en ” In Between” uit Bovenkarspel. Veel aandacht voor de teksten en liedkeuzes. We hopen dan ook op een volle kerk, om dit samen met ons te beleven.
Na de dienst natuurlijk een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Hopelijk tot 10 juni!

jubileum 20