JoyfulSpirit

Nieuws van Joyful Spirit

Even bijpraten over het wel en wee van ons koor. Er is veel gebeurd en we hebben het er druk mee gehad. Veel dames hebben onze prachtige flyers ontvangen  i.v.m. onze Sing-in op 2 maart. Alle leden hadden zich hier voor ingezet om hier zoveel mogelijk bekendheid aan te geven. Meer dan 300 adressen plus alle plaatsen, waar we ze op mochten hangen, zoals winkels, praktijkruimtes en openbare gebouwen. De avond zelf was spannend; Zou het nieuwe leden opleveren? Zeven dames hadden de moeite genomen om te komen. De avond was gezellig en het zong heerlijk met wat meer mensen. De reacties waren positief, maar om diverse redenen, zijn er nog geen nieuwe aanmeldingen.
Dus dames schikte de avond u niet of bent u het vergeten, geen probleem, gewoon ’n keertje op dinsdagavond komen, kijken en luisteren.

Dan onze c.d. ;Vol enthousiasme hebben we in de voorjaarsvakantie ’n hele c.d. vol gezongen. Dit alles gebeurde met professionele apparatuur van Bart van Berkel (jawel onze zoon). Ook Angelo speelde de sterren van de hemel en dan is het wachten op het resultaat. Ik mocht als eerste de proefopname via de computer beluisteren en was heel verrast. Ook de ander leden van het koor, onze pianist en dirigent, waren zeer tevreden. Dus nu wachten op de totale afmixing en het verzorgen van het hoesje. De volgende keer hoort u nog meer over onze c.d..

Zo ziet u we zijn ’n koor, dat springlevend is en doen ons uiterste best om steeds weer mooie nieuwe liederen in ons repertoire op te nemen .
Graag tot ziens bij onze vieringen. Ook Witte Donderdag wil ik graag onder uw belangstelling brengen. Daar zingen we speciale nummers, die we alleen in de vastentijd ten gehore brengen.

Namens het Middenkoor Joyful Spirit, Gerda van Berkel