Nieuws

Koopkorenfestival

| Niels Schipper | Nieuws

 

Gisteren hebben wij mogen zingen tijdens het koopkorenfestival.We hebben zelfs de eer gehad om de opening te mogen zingen in de Westerkerk. Na het heerlijk zingen tijdens het Koopkorenfestival Enkhuizen hebben we nog heerlijk met het koor gegeten en daarna nog even gezongen. Het was weer een top dag!

 

KKF 1

KKF 5

 

 

Opname Expeditie Nederland

| Reaching Hand | Nieuws

Op 25-3-2022 waren er opnames voor het programma Expeditie Nederland voor omroep max i.s.m. de regionale omroepen wat uit wordt gezonden op NPO2. 

Het was een ontzettend leuke middag waar opnames zijn gemaakt bij de locatie met de hoofdrolspelers waar The Passion opgevoerd gaat worden op 1 april 2023. Ook zijn er opnames gemaakt tijdens de repetities van kinderkoor Sunshine en jongerenkoor Reaching Hand. Hieronder een voorproefje. 
 
We zijn te zien op 14 april 2022 na het 18:00 nieuws op NPO2 ??

Kaasklein.jpg

Vomar Club-Is-Koning-Actie

| Reaching Hand | Nieuws

Reaching hand staat geregistreerd bij de Club-Is-Koning-Actie van de Vomar! Wil jij onze vereniging steunen? Vraag dan een Vomar Klant-Is-Koning-Kaart aan of download de Vomar-app.

Gebruik de unieke code REEN2021 en vul deze in op de website of via de Vomar-app om de kaart te koppelen aan onze club. 

Scan deze kaart dan bij de kassa tijdens het afrekenen en 0,5% van het totaalbedrag zal ieder kwartaal naar Reaching Hand gaan. Dit is geheel gratis!

The Passion 2023

| Reaching Hand | Nieuws

Wil jij meedoen met het grootste evenement van Enkhuizen? Bekijk het filmpje en laat je overtuigen! De beelden zijn uit The Passion 2016 die is opgevoerd in de Westerkerk met ook nog mooie sfeerimpressies hoe het eruit gaat zien op 1 april 2023!

Ben je helemaal overtuigd? meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen? Stuur een mailtje!

Deel dit bericht ook met al je vrienden waarvan je denkt dat dit ook wat voor diegene is!
Van 6 t/m 13 jaar zal je meezingen met Sunshine en vanaf 14 jaar met het Reaching Hand.
Alle informatie vind je op de Facebookpagina van The Passion Enkhuizen. Zie onderstaande link voor het filmpje!

The Passion 2022

Jongerenkoor Reaching Hand

Repetities:
Kwakerspad 3
1601 AS Enkhuizen
Vrijdag 20.15 - 22.15 uur

Kun je een keer niet komen?
Afmelden kan bij Joris via 06-19492994
of via de RH mail