Reaching Hand logo logo small

reaching hand

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen met repeteren!!! Na maandenlang niet samen gezongen te hebben, hebben we samen gezocht naar een weg om toch weer samen muziek te kunnen maken. Dankzij de grote kerkruimte op het Kwakerspad kunnen we allemaal met voldoende afstand samen zingen. Uiteraard houden we ons aan alle maatregelen zodat iedereen gezond blijft. We merken wel dat onze stemmen er niet op vooruit zijn gegaan in de afgelopen tijd, maar Ria voorziet ons weer van leuke en goede inzingoefeningen en zo kunnen we er weer tegenaan! 
Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, hebben we niet helemaal stil gezeten. We hebben allemaal thuis een audio-opname gemaakt van het nummer Avond van Boudewijn de Groot en Koen de Rooij (oud koorlid en drummer van Sunshine) heeft daar een mooie filmpje van gemaakt en alles samengevoegd! 
Youtube-link: Reaching Hand - Avond

Ook met het KSM hebben we iets moois gemaakt! Een opname van het nummer Baba Yetu, met hele mooie beelden bij de Drom.

Hierbij de link: https://www.youtube.com/watch?v=0oOSCx1FPmQ&t=172s. Het filmpje is ook te vinden op onze Facebookpagina's, dus het is natuurlijk leuk als je daar een reactie achterlaat!

Op de planning voor volgend jaar stond eigenlijk The Passion, maar door de huidige omstandigheden is dit toch verplaatst naar 9 april 2022. Voor dit grootse evenement krijgt iedereen de kans om mee te doen, dus lijkt het je supergaaf om een keer met zo'n groot optreden mee te zingen? Geef je dan op! Elke eerste vrijdag van de maand kun je dan meerepeteren. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook hebben we een Facebookpagina waarop het nieuws rondom dit evenement wordt bijgehouden (https://www.facebook.com/Passionenkhuizen2021) dus blijf op de hoogte en volg ons!

Komende tijd geen reptitie

Overal worden maatregelen getroffen om het Coronavirus tegen te houden en besmetting te voorkomen. Zo heeft ook het Bisdom besloten dat onze parochie tijdelijk moet sluiten en daarom ook onze repetities even niet doorgaan, tot nader orde. Natuurlijk is dit ontzettend balen, maar de veiligheid van een ieder staat voorop! We genieten dus maar van onze vrije vrijdagavonden nu het even niet anders is. Hopelijk tot gauw!
Verveel je je nu al? Onze nieuwsbrief van maart staat ook op de site! Veel leesplezier!

Deunen & Deinen

Op zaterdag 29 februari hebben we 2 keer opgetreden tijdens maritiem festival Deunen & Deinen. Shantynummers komen echter niet echt in ons repertoire voor, dus hiervoor hebben we wat nummers ingestudeerd en dat was niet zonder succes! Vooral met 'pay me my money down' en 'the wild rover' werd luidkeels meegezongen en geklapt! We gaan nu weer verder met het repeteren voor The Passion, wat in 2021 plaats zal gaan vinden. Hierover later meer...