Nieuws

Koorweekend 2022

| Niels Schipper | Nieuws

WhatsApp Image 2022 12 08 at 19.36.48

Elk jaar is er een weekend waar alle koorleden erg naar uit kijken. Namelijk Koorweekend! Na twee jaar niet kunnen gaan konden we eindelijk weer met z’n allen op pad voor een heel weekend. Dit jaar hadden we het weekend in Ermelo doorgebracht. We hebben ontzettend lekker gegeten, gefeest en natuurlijk heerlijk gezongen. Dit jaar was het thema Fout! Dus iedereen liet hun mooiste kleding…lekker liggen! En op zaterdag 15 oktober trok iedereen hun foutste outfits aan! Wij hebben erg genoten en kunnen niet wachten tot volgend jaar!

Ladada

| Niels Schipper | Nieuws

DF8D97E8 4E40 422F 9CE2 A2EABC791774

Eindelijk is er op de Nederlandse radio weer een (gedeeltelijk) Franstalig nummer te horen. En ook zeker niet van een onbekende. Claude Kiambe heeft het lied Ladada (Mon Dernier Mot (Vertaald: Mijn Laatste Woord)) uitgebracht en het is zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. Het heeft de aandacht van verschillende populaire radiostations, waaronder Radio 538 gekregen. Claude zijn nummer is zelfs uitgeroepen tot de “538 Favourite”. Wij als Reaching Hand zijn natuurlijk ontzettend trots op Claude, ook omdat hij een paar jaar op ons koor heeft gezeten. Wij raden iedereen aan om als een malle Ladada te beluisteren en te streamen. Omdat wij dat zeker aan het doen zijn!

 

Link naar radio 538’s stuk over Claude

Beluister het liedje op Spotify

 

Koopkorenfestival

| Niels Schipper | Nieuws

 

Gisteren hebben wij mogen zingen tijdens het koopkorenfestival.We hebben zelfs de eer gehad om de opening te mogen zingen in de Westerkerk. Na het heerlijk zingen tijdens het Koopkorenfestival Enkhuizen hebben we nog heerlijk met het koor gegeten en daarna nog even gezongen. Het was weer een top dag!

 

KKF 1

KKF 5

 

 

Opname Expeditie Nederland

| Reaching Hand | Nieuws

Op 25-3-2022 waren er opnames voor het programma Expeditie Nederland voor omroep max i.s.m. de regionale omroepen wat uit wordt gezonden op NPO2. 

Het was een ontzettend leuke middag waar opnames zijn gemaakt bij de locatie met de hoofdrolspelers waar The Passion opgevoerd gaat worden op 1 april 2023. Ook zijn er opnames gemaakt tijdens de repetities van kinderkoor Sunshine en jongerenkoor Reaching Hand. Hieronder een voorproefje. 
 
We zijn te zien op 14 april 2022 na het 18:00 nieuws op NPO2 ??

Kaasklein.jpg

Jongerenkoor Reaching Hand

Repetities:
Kwakerspad 3
1601 AS Enkhuizen
Vrijdag 20.15 - 22.00 uur

Kun je een keer niet komen?
Afmelden kan bij Dervle via 06-31316117
of via de RH mail