Reaching Hand logo logo small

Ken je koorlega

Januari/februari

Naam: Leonie Groot
Leeftijd: 22 jaar
Met wie woon je samen? Ik woon samen met Dirk Johan in Enkhuizen
Wat doe je voor werk? Ik werk als activiteitenbegeleider/woonbegeleider bij Leekerweide. Daarnaast studeer ik Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Bij welke partij zing je bij het koor? Ik zing bij de alten.
Wanneer ben je bij het koor gekomen? Dit weet ik niet heel zeker. Ik denk dat ik sinds 2002 bij het koor zit, dat is nu alweer 10 jaar.


Wat is je favoriete nummer om te zingen? Ik vind de medley van Andrew Lloyd Webber nog steeds erg mooi, helaas zingen we deze niet meer. Het nummer dat ik ook erg mooi vind om te zingen blijft toch He is Born (vooral zoals we hem laatst met de kerstnacht zongen).

Wat is je leukste koorherinnering? Mijn leukste koorherinnering is het koorweekend dat we naar Luxemburg gingen. We zaten super lang in een bus, maar dit was juist erg gezellig! Een topper was vooral dat we daar gingen stappen en shoppen (vast blijven zitten in een jurk midden in de h&m blijft hilarisch). Ik zie nu al uit naar de volgende trip naar het buitenland.

Heb je nog andere hobby's? Ik heb nu niet heel veel tijd meer voor hobby's maar ik zit nog op korfbal en daarnaast hou ik erg van feestjes en gezelligheid met vrienden/vriendinnen.
Van wie wil je volgende maand meer weten? Ik wil wel wat meer weten over Anne.