Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief oktober/november

Hallo allemaal,

Het bestuur is op 17 oktober weer samen geweest voor een vergadering. De volgende punten zijn besproken:

Koorweekend: wat hebben we weer een heerlijk en vooral zonnig weekend gehad in Zwiggelte! Dit jaar iets anders dan vorige jaren i.v.m. het rock project maar niet minder leuk. Iedereen heeft hard gewerkt aan de zang, uitstraling, kleding en haar en make-up. Wat een resultaat! We hopen dat de leden die er niet bij waren of hun outfit voor de rock concerten nog willen aanpassen de foto’s van het weekend nog eens zullen bekijken ter inspiratie. Zo ziet het koor er straks uit als een mooi geheel.

Rock project: Na 3 jaar lang hard werken, repeteren, sponsorgeld binnenhalen en veel vergaderen is het koor én de werkgroep er klaar voor: Reaching Hand goes ROCK. Maar voordat het zover is, nog een paar laatste punten:

Donderdag 3 november: generale repetitie in de Nieuwe Doelen, 19.00 uur aanwezig (niet in outifit)

We verwachten jullie op vrijdag 4 en zaterdag 5 november om 18.00 uur in de Nieuwe Doelen. Je kunt je hier omkleden. Alle make-up en haarspullen die er tijdens het koorweekend waren zullen er weer zijn, deze hoef je dus niet zelf mee te nemen. Divera , Diane en Bianca (moeder van Mike) zijn aanwezig om hier mee te helpen. Twijfel je nog over je outfit? Vraag Kim van Lieshout om tips, misschien kunnen we samen je outfit nog een beetje pimpen.

Op zaterdag is er na het concert een optreden van de band Click. www.clickband.nl
Je familie en vrienden zijn natuurlijk welkom om met ons mee te feesten!

Rock viering: het rockproject eindigt niet op 5 november! Na al onze verhalen en enorme inspanning van de afgelopen jaren zijn de parochianen erg nieuwsgierig naar ons concert. Pater Pelen heeft daarom gevraagd om een speciale rockviering te maken. Op 26 november is deze viering, 19.00 uur in de kerk. We zullen een aantal van de nummers zingen en het thema van de viering is aangepast aan de muziek. Het is de bedoeling dat je gewoon je rock outfit draagt, denk er wel om dat het in de kerk kouder is dan in de Nieuwe Doelen.

Na de viering is er in het parochiecentrum een feestje voor alle koorleden, muzikanten en dansers. De uitnodiging hiervoor volgt nog, maar het belooft een ouderwets feestje te worden, dus hou de avond vrij in je agenda.

Optreden 30 november: We zijn door de pastoraatgroep gevraagd om op 30 november op te treden tijdens de vrijwilligersavond in het Parochiecentrum. De avond begint om 20.00 uur, na het optreden en de rest van het programma is er een borreltje voor iedereen. Als koor zijn wij ook vrijwilligers voor de kerk: we zingen elke maand, maken zelf vieringen, maken de kerk schoon, etc. Kortom, een avond die we niet mogen missen. Zet het in je agenda.

Sinterklaas: Zoals elk jaar zal Sinterklaas met Reaching Hand op pad gaan om gezinnen in Enkhuizen en Bovenkarspel te bezoeken. Dit jaar zoekt Sint op zaterdag 3 en zonder 4 december nog extra pieten. Ook zoeken we nog een chauffeur voor zondag 4 december. Wil je hiermee helpen of kun je de hulppieten schminken? Laat dit dan aan Eva weten!

Reisje naar het buitenland: Sarah, Daan, Corien en Saskia hebben zich inmiddels opgegeven voor de organisatie van het reisje naar het buitenland. Wil je hier ook aan meewerken? Geef je dan op bij Marieke. Eind november zal er voor het eerst een vergadering zijn.

Bestuur 2012: het jaar gaat alweer snel voorbij en zo ook het bestuursjaar 2011. Een aantal van de bestuursleden heeft aangegeven zich herkiesbaar te stellen of te willen stoppen. Er komen dus een plekken vrij in het bestuur. Lijkt het je leuk om achter de schermen mee helpen met het organiseren van activiteiten, optredens, feestjes, koorweekenden en projecten? Zou je dingen willen veranderen of gewoon willen meehelpen? Misschien is het bestuur dan wel iets voor jou. Kom gerust eens naar een vergadering om te zien hoe het er aan toe gaat. Laat aan Kim, Lisanne, Marieke, Jacintha of Eva even weten dat je komt.

Agenda:

Donderdag 3 november, Nieuwe Doelen 19.00 aanwezig
Generale repetitie rock project

Vrijdag 4 en zaterdag 5 november Nieuwe Doelen
Uitvoering rock project (aanvang 20.00 uur)

Beide avonden aanwezig zijn om 18.00 uur.


Zaterdag 26 november,
Rockviering 18.45 uur aanwezig

R.K. Xaverius kerk (aanvang19.00 uur)
Aansluitend een feestje in het parochiecentrum voor koor, band en dansers.

 

Woensdag 30 november, 20.00 uur

Vrijwilligersavond van de kerk, waarbij Reaching Hand zich mag presenteren aan de vrijwilligers middels het zingen van een aantal liedjes én vertellen wat zij allemaal doen in een jaar.

 

Vrijdag 9 december: kerst zingen in de Westerkerk

Zaterdag 17 december: Enkhuizen bij kaarslicht (Lichtjesavond) Tijd nog niet bekend.

Zaterdag 24 december: 22.00 uur aanwezig

Kerstviering R.K. Xaverius kerk (aanvang 23.00 uur)

Zaterdag 7 januari: 18.45 uur aanwezig

Kerkviering met vier koren R.K. Xaverius kerk (aanvang 19.00 uur)

Aansluitend een nieuwjaarsborrel.

Zondag 26 februari: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 10.00 uur)

Zaterdag 7 april: 21.30 uur aanwezig

Pasenviering, Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 22.00 uur)


12 of 13 mei 2012: zingen in de kerk van Grootebroek.

15 december 2012: zingen in de kerk in Obdam bij Pastor Paul Vlaar