Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief november 2011

Beste leden,


Bij deze de nieuwsbrief van november 2011. Veel leesplezier!

Het bestuur heeft op 16 november vergaderd. Daan was hierbij aanwezig en de volgende punten zijn naar voren gekomen:

 

Reaching Hand goes Rock

Blijde mensen, een te gekke recensie en een organiserend comité om trots op te zijn. Hoewel de start een paar jaar geleden niet vlekkeloos verliep, kunnen wij nu terug kijken op een geweldige prestatie van allemaal. Complimenten.

 

Rockviering 26 november én een Rockparty

We hopen dat alle leden aanwezig kunnen zijn bij dit slotrockfeest. Ook de dansers komen in de kerk erbij, dus het belooft wel iets aparts te worden. Vraag ook je familie en vrienden om te komen, want voor een volle kerk dit te laten horen/zien is wel zo leuk.

We kunnen nog hulp gebruiken bij de opbouw! Meld je aan bij Kim Hudepohl. Na afloop van de viering hebben we alle hulp nodig om alles weer af te breken, de kerk schoon te maken én dan samen de Rockparty te houden in het parochiecentrum.

 

Vrijwilligersavond in het parochiecentrum op woensdag 30 november

Iedereen heeft een uitnodiging gehad en op deze avond is het de bedoeling dat wij de andere vrijwilligers uit de parochie kennis laten maken met het jongerenkoor! We gaan voor en met de vrijwilligers zingen, maar we gaan ook het een en ander over het koor vertellen. Dit alles is goed voor het imago van het koor! We hopen dan ook dat vele leden aanwezig zijn.

 

Kerstactiviteiten

Vrijdag 9 december: Kerst in de Westerkerk. Reaching Hand zingt om 19.40 uur een half uurtje kerstnummers. Daarna gaan we naar het PC om verder te repeteren voor de kerst. Deze avond komt ook het Enkhuizer koor een tijdje meeoefenen omdat we met hen samen de afsluiting gaan verzorgen met lichtjesavond.

Zaterdag 17 december: Kerk versieren. Hiervoor kunnen wij weer veel hulp gebruiken. Kom je ook om 14.00 uur? Met elkaar maken we de kerk dan weer geheel in kerstsfeer.

Zaterdag 17 december: Lichtjesavond, waarschijnlijk zo rond 20.30 uur in de Zuiderkerk.

Zaterdag 24 december: Kerstnachtviering. Iedereen wordt in zijn mooiste kerstkleding verwacht. We starten om 21.30 uur met een fotosessie, dus kom lekker op tijd. Rond 22.15 uur gaan we inzingen en naar de kerk. De viering zelf begint om 23.00 uur.

 

Vierkorenviering in het nieuwe jaar

De nieuwjaarsborrel op zaterdag 7 januari wordt voorafgegaan door een viering met de vier koren van onze parochie. We maken er een gezellige viering én een gezellige avond van.

Het schoonmaken zal dan niet na de viering gebeuren, maar tegelijkertijd met het opruimen van de kerstspullen. Dit zal of op zaterdagmiddag 7 januari zijn of op zondagmiddag 8 januari.

 

Koorweekend komend jaar én het reisje naar het buitenland

September 2012 gaan we naar Ermelo, naar boerderij de Zandkamp: www.dezandkamp.com.  We hebben de boerderij gereserveerd op 28,29 en 30 september 2012. De groep die binnenkort bijeenkomt voor de organisatie voor een reis naar het buitenland, gaat in principe uit van een reis in 2013.

 

Laptop: We gaan samen met het kinderkoor een laptop en een externe harde schijf kopen, zodat we met onze feestjes en koorweekenden een eigen laptop tot onze beschikking hebben met muziek. Dan hoeft niemand meer zijn privé eigendommen ter beschikking te stellen.

 

Paradiso: We hebben ingeschreven en we hopen dat we op zaterdag 14 of zondag 15 januari ingeloot worden om daar te gaan zingen. Houd hier dus rekening mee!!

 

Jaarvergadering is gepland op vrijdag 27 januari

We hebben in ieder geval twee vacatures in het bestuur, Kim en Marieke. Maar als er meerdere kandidaten zijn, dan stelt Jacintha haar plaats ook gaarne ter beschikking. Dus schroom niet en meld je aan! Wij kunnen jullie hulp goed gebruiken!!

 

Volgende bestuursvergadering is op maandag 19 december. Wil je hier een keer bij aanwezig zijn? Meld je dan aan via de mail, dan hoor je waar je verwacht wordt.

 

Hierbij de leden agenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Kim v.L. via 06-24910626 of via de mail.

 

Zaterdag 26 november, 18.45 uur aanwezig

RockViering, R.K. Xaverius kerk (aanvang19.00 uur)

 

Woensdag 30 november, 19.45 uur

Vrijwilligersavond van de kerk, waarbij Reaching Hand zich mag presenteren aan de vrijwilligers middels het zingen van een aantal liedjes én vertellen wat zij allemaal doen in een jaar.

 

Vrijdag 9 december: kerst zingen in de Westerkerk; aanvang 19.40 uur; 19.30 uur aanwezig! Na het optreden repetitie in het PC.

 

Zaterdag 17 december: Kerkversieren. Aanvang 14.00 uur.

Enkhuizen bij kaarslicht(lichtjesavond) Tijd nog niet bekend.

 

Zaterdag 24 december: 22.00 uur aanwezig

Kerstviering R.K. Xaverius kerk (aanvang 23.00 uur)

 

Zaterdag 7 januari: 18.45 uur aanwezig

Kerkviering met vier koren R.K. Xaverius kerk(aanvang 19.00 uur)

Aansluitend een nieuwjaarsborrel.

 

Zaterdag 7 januari of Zondag 8 januari: Kerst spullen opruimen en kerk schoonmaken. Aanvang: 14.00 uur

 

Zondag 26 februari: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang10.00 uur)

 

Zaterdag 7 april: 21.30 uur aanwezig

Pasen, viering  R.K. Xaverius kerk (aanvang 22.00 uur)


12 of 13 mei 2012: zingen in de kerk van Grootebroek.

 

28,29,30 september: Koorweekend de Zandkamp in Ermelo

 

15 december 2012: zingen in de kerk in Obdam bij Pastor Paul Vlaar