Reaching Hand logo logo small

nieuwbrief december 2011

Beste leden,

 

Kerst: allereerst mijn complimenten voor jullie prestatie bij de kerstviering. Wat ging het goed, en wat straalden jullie een plezier uit. Het klonk als een kerstklok! De kerk was lekker vol en de collecte na afloop was weer goed voorzien van de nodig euro’s. Als ik het goed gehoord heb was de opbrengst tussen de 350 en 400 euro. De precieze opbrengst horen we van de penningmeester tijdens de jaarvergadering.


Bij deze de nieuwsbrief van december 2011. Veel leesplezier!

 

Het bestuur heeft op 19 december vergaderd en de volgende punten zijn naar voren gekomen:

 

Sprookjeswinterland

Eva is bezig met de organisatie van een a capella optreden in Sprookjeswinterland een dezer dagen. Wil je hier meer van weten, of wil je misschien nog meedoen? Mail dan even naar Eva. Zij  kan je hier meer over vertellen.

 

Viering 7 januari, opruimen kerstversiering én kerkschoonmaak

Op zaterdag 7 januari is er de vierkorenviering in onze kerk, als start van het nieuwe jaar. Tevens is daarna een nieuwjaarsborrel, waar ook wij voor uitgenodigd zijn. Maar na de viering willen we eerst de kerstversiering opruimen én de kerk schoonmaken. Als de groep die hiervoor ingeroosterd staat én de vorige groep die moest schoonmaken samen deze klus klaren is het zo klaar. De groep die in november was ingeroosterd heeft namelijk nog iets in te halen, daar het toen niet doorging en in december konden de meesten van die groep niet. (deze oproep is dus niet voor degenen die toen wel hebben geholpen)

Voor het opruimen van de kerstversiering hopen we dat er ook mensen zijn die even willen helpen. Kunnen we daarna samen aan de borrel.

 

Paradiso

Op zondag 15 januari gaan we naar Paradiso, naar het korenfestival aldaar. We mogen daar een kwartier zingen en gaan natuurlijk in deze Rocktempel in Rock kleding! De nummers die we gaan zingen zullen namelijk Rock zijn! We huren een bus voor het vervoer heen en terug en blijven ook een paar uur in Amsterdam, zodat je ook naar andere koren kunt kijken.

Het is van belang dat je je intekent op de lijst, zodat we weten wie er mee gaan. We vertrekken met de bus achter het station om 10.30 uur en gaan om 16.00 uur weer terug. We moeten optreden om 13.10 uur. Mochten er plekken in de bus over zijn, dan kunnen die worden ingenomen door aanhang die mee wil. Kosten voor deze aanhang: € 5,-

Geef je aanhang dus ook op op de intekenlijst!

 

Jaarvergadering is gepland op vrijdag 27 januari

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wij hebben nog geen officiële opgaven hiervoor gehad en zouden het toch wel heel fijn vinden als er nieuwe mensen in het bestuur komen, want anders hebben we een groot probleem!! We hebben in ieder geval twee vacatures in het bestuur, Kim en Marieke. Maar als er meerdere kandidaten zijn, dan stelt Jacintha haar plaats ook gaarne ter beschikking. Dus schroom niet en meld je aan! Wij kunnen jullie hulp goed gebruiken!!

 

Geluidsoverlast binnen/buiten en peuken op de grond

Er is wederom geklaagd door de buren boven het parochiecentrum over geluidsoverlast. Niet alleen geluid van binnen, maar ook van buiten(als er mensen buiten staan te roken en hard staan te praten) wekt irritatie op bij de buren. Willen we weer even denken aan onze buren en hier rekening mee houden? De vraag aan de rokers is om ook hun peuken op te ruimen!

 

Hierbij de leden agenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Kim v.L. via 06-24910626 of via de mail.

 

 

Zaterdag 7 januari: 18.45 uur aanwezig

Kerkviering met vier koren R.K. Xaverius kerk(aanvang 19.00 uur)

Kerst spullen opruimen en kerk schoonmaken.

Aansluitend een nieuwjaarsborrel.

 

Zondag 15 januari: 10.30 uur aanwezig achter het station

Paradiso optreden om 13.10 uur.

Terug naar Enkhuizen om 16.00 uur.

 

Zondag 26 februari: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang10.00 uur)

 

Zaterdag 7 april: 21.30 uur aanwezig

Pasen, viering  R.K. Xaverius kerk (aanvang 22.00 uur)


12 of 13 mei 2012: zingen in de kerk van Grootebroek.

 

28,29,30 september: Koorweekend de Zandkamp in Ermelo

 

15 december 2012: zingen in de kerk in Obdam bij Pastor Paul Vlaar