Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief maart 2012

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van maart 2012. Het nieuwe bestuur heeft op 23 februari vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Taakverdeling

In de bestuursvergadering hebben we de taken verdeeld voor het nieuwe bestuur. Jacintha en Lisanne zullen nog even in het bestuur blijven om het nieuwe bestuur in te werken. Eva wordt onze nieuwe voorzitter, Daan wordt secretaris, Kim H. wordt penningmeester, Joyce N. wordt notulist(wat ook inhoudt dat ik voortaan de nieuwsbrief zal schrijven) en Lizanne gaat meedraaien als lid.

 

Inzamelingsactie PCI

Jullie hebben allemaal een mail gehad over de inzamelingsactie van het PCI. Het PCI(voluit Parochiële Caritas Instelling) is een landelijke instelling van de R.K. kerk die helpt als het even niet mee zit en voor sommige koorleden de contributie betaalt omdat zij dat zelf niet kunnen. Op zaterdag 24 maart houden zij een inzamelingsactie voor arme Roemenen bij de Albert Heijn in Enkhuizen en hiervoor zoeken ze nog vrijwilligers. Als je interesse hebt kun je je opgeven bij Henk Weijens door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0228-314075. Het is ook te gebruiken als maatschappelijke stage.

 

Vierkorendag

De precieze datum is nog niet bekend maar op een zaterdag in juni wordt er weer een vierkorendag georganiseerd. Op deze dag gaan we ’s middags met z’n allen repeteren en ’s avonds zingen. De organisatie, waar Kim H. deel van uitmaakt, is druk bezig om alles te organiseren en het belooft weer een gezellige dag te worden.

 

Brunch “American Style”

We zijn met het idee gekomen om op zondag 17 juni na de viering en het schoonmaken een brunch te organiseren. Het is de bedoeling dat iedereen wat meeneemt(het liefst zelfgemaakt natuurlijk) en we dit gezellig met elkaar gaan opeten. We hopen natuurlijk op mooi weer zodat we ergens kunnen gaan picknicken.

 

Rabobank fietstocht

Op zaterdag 9 juni organiseert de Rabobank weer een fietstocht van 40 km door West-Friesland. Elk team bestaat uit 10 leden en samen kunnen zij 250 euro verdienen. Het plan voor Reaching Hand is om het geld te gebruiken voor onze reis naar het buitenland in 2013. Verdere informatie volgt nog.

 

Ken je koorlega

Deze maand in “Ken je koorlega”: Anne de Vries. Je kunt deze bekijken op de site via Informatie -> Ken je koorlega.

 

De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 20 maart bij Kim H. thuis, Tom Kranenburgstraat 61. Wil je hier bij zijn geef het dan even door aan Kim.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan vanaf nu bij Lizanne via 06-33784136 of via de mail.

 

Zaterdag 24 maart: 18.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 19.00 uur)

 

Zaterdag 7 april: 21.30 uur aanwezig

Pasen, viering  R.K. Xaverius kerk (aanvang 22.00 uur)

 

Zondag 13 mei: zingen in de kerk van Grootebroek.

 

Zondag 17 juni: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 10.00 uur), aansluitend brunch

 

Zondag 1 juli: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 10.00 uur)

 

Laatste repetitie: vrijdag 13 juli

 

Start nieuwe seizoen: vrijdag 7 september

 

Zondag 7 oktober: Koopkorenzondag in Enkhuizen

 

28, 29, 30 september: Koorweekend naar De Zandkamp in Ermelo

 

15 december: zingen in de kerk in Obdam bij Pastor Paul Vlaar