Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief april 2012

 

Beste leden,


Hierbij de nieuwsbrief van april 2012. Het bestuur heeft op 20 maart vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:


Paasborrel en Paasviering

Aanstaande vrijdag 6 april organiseert het bestuur een paasborrel. Na de repetitie zal Pater Peelen iets komen vertellen over Pasen en hebben we aansluitend een feestje met lekkere hapjes en drankjes. Het feestje zal tot 23.00 duren maar daarna is iedereen natuurlijk welkom om nog gezellig na te borrelen. Op zaterdag 7 april zingen we in de Paasviering en wordt iedereen op z’n paasbest om 21.30 in het parochiecentrum verwacht.

 

KSM Musical Movements

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april vinden de Musical Movements concerten van KSM plaats in de Westerkerk in Enkhuizen. Veel koorleden spelen mee in het orkest en Stefan en Joyce doen mee als solist. Als je hierbij aanwezig wilt zijn kun je kaarten kopen à €12,50 bij Steeff of bij de orkestleden. Door dit concert vervalt de repetitie op 13 april.

 

13 mei zingen in Grootebroek

Op zondag 13 mei zullen we gaan zingen in de kerk in Grootebroek. Verdere info volgt nog maar houd deze datum in ieder geval vrij.

 

Rabobank fietstocht

We hebben besloten ons aan te melden voor de Rabobank fietstocht op zaterdag 9 juni. Als je interesse hebt om mee te fietsen kun je je aanmelden bij één van de bestuursleden of via de RH mail. Er is plaats voor 10 fietsers.

 

Korendag 23 juni

De datum van de Korendag is bekend: deze zal worden georganiseerd op zaterdag 23 juni. We zullen ’s ochtends en ’s middags gaan repeteren met de koren AOW en Joko en ’s avonds zullen we samen optreden in de kerk in Bovenkarspel. Aansluitend is er een feest in Broekerhaven.

 

De volgende bestuursvergadering is op woensdag 18 april bij Kim H. thuis, Tom Kranenburgstraat 61. Wil je hier bij zijn geef het dan even door aan Kim.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail.

 

Vrijdag 6 april: paasborrel na repetitie

 

Zaterdag 7 april: 21.30 uur aanwezig

Pasen, viering  R.K. Xaverius kerk (aanvang 22.00 uur)

 

Vrijdag 13 april: geen repetitie ivm KSM Musical Movements

 

Zondag 13 mei: zingen in de kerk van Grootebroek.

 

Zondag 17 juni: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 10.00 uur), aansluitend brunch

 

Zaterdag 23 juni: Korendag met AOW en Joko

 

Zondag 1 juli: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 10.00 uur)

 

Laatste repetitie: vrijdag 13 juli

 

Start nieuwe seizoen: vrijdag 7 september

 

28, 29, 30 september: Koorweekend naar De Zandkamp in Ermelo

 

Zondag 7 oktober: Koopkorenfestival in Enkhuizen

 

Zaterdag  15 december: zingen in de kerk in Obdam bij Pastor Paul Vlaar