Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief mei 2012

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van mei 2012. Het bestuur heeft op 18 april vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:


Repetitie 4 mei

De repetitie op vrijdag 4 mei zal om 20.30 beginnen in verband met de dodenherdenking. 

 

Collecteren Anjerfonds

In de week van 20-26 mei houdt het Anjerfonds haar jaarlijkse collecte. Vorig jaar heeft het koor een behoorlijke bijdrage van het Anjerfonds mogen ontvangen voor het Rockproject. We willen hen graag bedanken door te helpen met collecteren. Als je mee wilt helpen, meld je dan aan via de RH mail.

 

Contactavond 23 mei

Een paar maanden terug heeft het koor een avond georganiseerd met vrijwilligers van de parochie. Op woensdagavond 23 mei organiseert het Middenkoor weer zo’n avond. We verzoeken jullie hierbij aanwezig te zijn zodat we meer over elkaar en de parochie(leden) kunnen leren.

 

Rabobank fietstocht 9 juni

We hebben ons aangemeld voor de Rabobank fietstocht op zaterdag 9 juni. We zoeken nog steeds fietsers dus als je interesse hebt om mee te fietsen kun je je aanmelden bij één van de bestuursleden of via de RH mail.

 

Jaarafsluiting

De jaarafsluiting zal plaatsvinden op zondag 1 juli! Houd deze datum dus vrij zodat we het seizoen gezellig met z’n allen af kunnen sluiten.  

 

Kerkopenstelling

Vanaf 12 juli zal de kerk 6 weken lang open worden gesteld voor publiek op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag. We willen graag een paar zaterdagmiddagen zingen in de kerk met de koorleden die dit leuk vinden. Wellicht kunnen we dit a capella doen zoals een aantal koorleden heeft gedaan in Sprookjeswonderland begin dit jaar. Als je hier interesse in hebt kun je een mailtje sturen naar het bestuur. 

 

Deadline ideeën nieuw project

Jullie kunnen jullie ideeën voor een nieuw project insturen tot de zomer. Stuur hiervoor een mailtje met daarin jouw idee naar het bestuur.

 

De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 22 mei bij Kim H. thuis, Tom Kranenburgstraat 61. Wil je hier bij zijn geef het dan even door aan Kim.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail.

 

Zondag 13 mei: 9.30 aanwezig

Viering, Johannes de Doper kerk (aanvang 10.00 uur), Zesstedenweg 160, Grootebroek.

 

Woensdag 23 mei: 19.30 aanwezig

Contactavond met vrijwilligers van parochie in het parochiecentrum.

 

Zaterdag 9 juni: Rabobank fietstocht

 

Zondag 17 juni: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 10.00 uur), aansluitend brunch

 

Zaterdag 23 juni: Korendag met AOW en Joko

 

Zondag 1 juli: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 10.00 uur), aansluitend jaarafsluiting

 

Laatste repetitie: vrijdag 13 juli

 

Start nieuwe seizoen: vrijdag 7 september

 

28, 29, 30 september: Koorweekend naar De Zandkamp in Ermelo

 

Zondag 7 oktober: Koopkorenfestival in Enkhuizen

 

Zaterdag 15 december: zingen in de kerk in Obdam bij Pastor Paul Vlaar