Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief juni 2012

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van juni 2012. Het bestuur heeft op 22 mei vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Rabobank fietstocht 9 juni

Aanstaande zaterdag 9 juni fietsen een aantal koorleden mee met de Rabobank fietstocht. Ze verdienen hiermee geld voor het koor. Ze zullen om 10.00 starten bij de Rabobank aan de Molenweg in Enkhuizen.

 

Brunch 17 juni

Na de dienst op zondagochtend 17 juni zullen we een brunch organiseren. Het is de bedoeling dat iedereen zelf wat lekkers maakt. Eerst zullen we met z’n allen de kerk gaan schoonmaken en daarna kunnen we van het eten genieten dat iedereen heeft meegebracht. Er ligt een intekenlijst op koor waarop je kunt invullen wat je gaat maken.

 

Korendag 23 juni

Zaterdag 23 juni vindt de Korendag plaats. ’s Ochtends en ’s middags zullen we gaan repeteren met de koren Joko en AOW, ’s avonds zullen we optreden in de St. Martinuskerk in Bovenkarspel (bij de Mini Snackbar). Na afloop is er een feest in het Vereenigingsgebouw waar King Arthur and the Phat 7 zal optreden. Er ligt een intekenlijst op koor waarop je kunt invullen welke dagdelen je aanwezig bent. Voor de lunch, het avondeten en het feest geldt een eigen bijdrage. 

 

Deadline ideeën nieuw project

Jullie kunnen nog steeds ideeën voor een nieuw project insturen voor het einde van het seizoen. Stuur hiervoor een mailtje met daarin jouw idee naar het bestuur.

 

De volgende bestuursvergadering is op zaterdag 30 juni bij Kim H. thuis, Tom Kranenburgstraat 61. Wil je hier bij zijn geef het dan even door aan Kim.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail.

 

Zaterdag 9 juni: Rabobank fietstocht, 10.00 vertrek bij Rabobank aan de Molenweg in Enkhuizen

 

Zondag 17 juni: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 10.00 uur), aansluitend brunch

 

Zaterdag 23 juni: Korendag met AOW en Joko, St. Martinuskerk in Bovenkarspel, feest in Het Vereenigingsgebouw in Bovenkarspel

 

Laatste repetitie: vrijdag 30 juni

 

Zondag 1 juli: 9.45 uur aanwezig

Viering, R.K. Xaverius kerk (aanvang 10.00 uur), aansluitend jaarafsluiting

 

Start nieuwe seizoen: vrijdag 7 september

 

28, 29, 30 september: Koorweekend naar De Zandkamp in Ermelo

 

Zondag 7 oktober: Koopkorenfestival in Enkhuizen


Zaterdag 10 november: 
Viering met kinderkoor en middenkoor

Zaterdag 15 december: zingen in de kerk in Obdam bij Pastor Paul Vlaar