Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief januari/februari 2013

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van januari/februari 2013. Het bestuur heeft op 8 en 23 januari vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Lotte Brozius geboren

Op maandag 7 januari 2013 is er een heuse Reaching Hand baby geboren! Frank en Lisanne zijn de trotse ouders geworden van een dochter en haar naam is Lotte Maria Brozius. Op de Facebook pagina van Reaching Hand kun je een album met foto’s van de kleine bekijken. Wij wensen Frank en Lisanne natuurlijk heel veel geluk toe met hun nieuwe gezinnetje.

 

Jaarvergadering 25 januari

Afgelopen vrijdag 25 januari is de jaarvergadering gehouden waar gelukkig veel leden bij aanwezig waren. Hierin hebben we teruggekeken op het afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst besproken. We zijn erg blij met de aanmeldingen voor de verschillende werkgroepen maar wil je je toch nog aansluiten bij een werkgroep, bijvoorbeeld voor het grote Fantasy-project, schroom dan niet om je aan te melden bij één van de bestuursleden. Nu we het toch over het bestuur hebben, tijdens de jaarvergadering hebben we jullie medegedeeld dat we allemaal in het bestuur blijven maar dat de taakverdeling zal veranderen. Kim H. wordt de nieuwe voorzitter, Eva de secretaris, Daan de penningmeester, Lizanne blijft algemeen lid en Joyce N. notulist. De notulen van de jaarvergadering zullen jullie zo spoedig mogelijk ontvangen.

 

Viering 17 februari

Op zondagochtend 17 februari zullen we zingen tijdens de viering in onze kerk. Het is voor ons de eerste van het nieuwe jaar dus laten we er een mooie viering van maken. De viering begint om 10.00 maar we vragen jullie zoals altijd om om 9.45 aanwezig te zijn zodat we nog even kunnen inzingen.

 

Pasen in Mol

Langzamerhand begint onze Paasreis naar het bruisende Mol steeds meer vorm te krijgen. Mol is een Vlaamse gemeente vlakbij de Nederlandse grens en ligt op ongeveer 50 km afstand van Eindhoven en Tilburg. De gemeente heeft meer dan 34.500 inwoners en bestaat uit de hoofdplaats, Mol-Centrum en nog 11 gehuchten (aldus Wikipedia). Het is onder andere de geboorteplaats van An Lemmens, presentatrice van So You Think You Can Dance.

Zoals het er nu voor staat zullen we op zaterdag 30 maart om ongeveer 12.00 met de bus vertrekken uit Enkhuizen en hopen we rond 15.00 in Mol aan te komen. We worden daar opgehaald door onze gastgezinnen en zullen bij hen thuis eten. Misschien maak je dan wel kennis met de Molse zander, kipkap, Kempense zwarte pensen, Postelse abdijkaas of Molse zandzakskes onder het genot van een glaasje Molse witte. Het is helaas nog niet bekend met hoeveel mensen je in een gastgezin zit, zodra dit bekend is laten we jullie dit natuurlijk zo snel mogelijk weten. ’s Avonds zullen we zingen tijdens de Paaswake in de plaatselijke kerk en daarna hebben we nog een feestje. De volgende dag, zondag 31 maart, zullen we met z’n allen een activiteit gaan doen en hierna vertrekken we weer met de bus richting Enkhuizen alwaar we om ongeveer 17.00 aan hopen te komen. Je bent dus voor het eten weer thuis.

 

Trouwdata

Dit jaar zullen we gaan zingen bij maar liefst drie huwelijken! De eerste huwelijksviering, die van Koen en Kim, zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni om 15.00 in onze kerk. We moeten hierbij om 14.45 aanwezig zijn. Het tweede huwelijk dit jaar is dat van Daan en Denise op vrijdag 18 oktober. De precieze tijd hiervan is nog niet bekend maar het zal waarschijnlijk aan het eind van de middag plaatsvinden. Het huwelijk van Peter(onze vroegere gitarist) en Deborah is de derde huwelijksviering van het jaar. Dit huwelijk zal plaatsvinden op vrijdag 13 december en ook hiervoor is de tijd nog niet bekend maar het vindt waarschijnlijk ’s avonds plaats.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail.

Zondag 17 februari: 9.45 aanwezig

Viering, R.K. Xaveriuskerk (aanvang 10.00 uur)

 

Zaterdag 23 maart: 18.45 aanwezig

Viering, R.K. Xaveriuskerk (aanvang 19.00 uur)

 

Zaterdag 30 en zondag 31 maart: 

Pasen in Mol! We zullen zaterdag om 12.00 met de bus richting België vertrekken. Daar zullen we zingen tijdens de Paaswake en overnachten in een gastgezin. Zondag hopen we rond 17.00 weer aan te komen in Enkhuizen.

 

Zaterdag 6 april: 18.45 aanwezig

Viering, R.K. Xaveriuskerk (aanvang 19.00 uur)

 

Zondag 9 juni: 9.45 aanwezig

Viering, R.K. Xaveriuskerk (aanvang 10.00 uur)

 

Zaterdag 29 juni: 14.45 aanwezig

Huwelijksviering Koen en Kim
R.K. Xaveriuskerk (aanvang 15.00 uur)

 

Vrijdag 13 - zaterdag 14 - zondag 15 september:

Koorweekend naar 'De Kwartjesberg' in Drouwenwww.dekwartjesberg.nl

 

Vrijdag 18 oktober: tijd volgt

Huwelijksviering Daan en Denise

R.K. Xaveriuskerk

 

Vrijdag 13 december: tijd en locatie volgt
Huwelijksviering Peter en Deborah