Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief april 2013

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van april 2013. Er was vorige maand geen nieuwsbrief omdat er vrijwel geen koornieuws was. Het bestuur heeft op 12 maart vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Geen nieuws over staat van kerk

Er is momenteel nog geen nieuws over de staat van de kerk en hoe lang we er nog in kunnen blijven zingen. Op 16 april is de vergadering van de stuurgroep liturgie waar wellicht wat meer bekend zal worden gemaakt. Als dit zo is dan zal het bestuur dat jullie zo snel mogelijk laten weten.

 

Pasen in Mol

We zijn ondertussen alweer een week thuis maar natuurlijk willen we ook nog even aandacht besteden aan het gezellige paasweekend in Mol. We hopen dat iedereen het naar z’n zin heeft gehad bij de gastgezinnen en dat het voor jullie ook een leuke ervaring is geweest. Kim heeft een verslag over het weekend op de site geplaatst en je kunt daarbij ook de foto’s bekijken die ze heeft gemaakt.

 

10 mei geen repetitie

Op 9 mei is het Hemelvaartsdag en gaat Ria een lang weekend weg waardoor er op 10 mei geen repetitie zal zijn. Vergeet het dus niet in je agenda te schrijven want anders sta je misschien voor een dichte deur.

 

10 november Jongerenkorenfestival in Poeldijk

Op zondag 10 november zullen we met het koor meedoen aan het Poeldijks Jongerenkorenfestival. Poeldijk ligt vlakbij Den Haag en het is ongeveer 1,5 uur rijden. Het is het oudste jongerenkorenfestival van Nederland en speciaal bedoeld voor liturgische jongerenkoren. We zullen 2 nummers uit ons eigen kerkrepertoire ten gehore brengen en we moeten tevens een nummer uit een lijst kiezen. We zullen worden beoordeeld door een deskundige vakjury maar ook door de andere jongerenkoren die meedoen. Er zullen daarom ook twee winnaars zijn, één van de vakjury en één van de koren zelf. Hou de datum dus alvast vrij in je agenda zodat we op 10 november weer eens kunnen laten horen wat we in huis hebben.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail.

 

Vrijdag 10 mei: geen repetitie i.v.m. afwezigheid Ria

 

Zondag 9 juni: 9.45 aanwezig

Viering, R.K. Xaveriuskerk (aanvang 10.00 uur)

 

Zaterdag 29 juni: 14.45 aanwezig

Huwelijksviering Koen en Kim

R.K. Xaveriuskerk (aanvang 15.00 uur)

 

Vrijdag 13 – zaterdag 14 – zondag 15 september:

Koorweekend naar ‘De Kwartjesberg’ in Drouwen www.dekwartjesberg.nl

 

Zaterdag 18 oktober: tijd volgt

Huwelijksviering Daan en Denise

R.K. Xaveriuskerk

 

Zondag 10 november: tijd volgt

Poeldijks Jongerenkorenfestival

 

Vrijdag 13 december: tijd en locatie volgt

Huwelijksviering Peter en Deborah