Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief november/december 2013

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van november/december 2013. Het bestuur heeft op 31 oktober vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Poeldijk

Op 10 november hebben we meegedaan aan het Poeldijks Jongerenkorenfestival. Na een busreis van ongeveer 1,5 uur kwamen we aan in Poeldijk en hebben we daar een spetterend optreden gegeven. Daarna hebben we geluisterd naar de andere jongerenkoren. Helaas is ons koor niet in de prijzen gevallen maar we hopen dat jullie toch een leuke dag hebben gehad. De foto’s van het festival staan op het Flickr account van Reaching Hand en je kunt ze bekijken door op de volgende link te klikken: http://www.flickr.com/photos/100389068@N06/sets/72157637543259006/. Er staan trouwens ook een heleboel oude Reaching Hand foto’s op het Flickr account!

 

Karaoke Feestje

Dit jaar bestaat Reaching Hand 45 jaar en dat vonden we reden genoeg voor een feestje! Op 16 november hebben we daarom een karaoke feestje gehouden in Café de Vijzel. We hebben heel wat liedjes voorbij horen komen en het was zeker voor herhaling vatbaar! We hopen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft gehad. Kim heeft heel veel foto’s gemaakt die je kunt bekijken via de volgende link: http://www.flickr.com/photos/100389068@N06/sets/72157637765207763/

 

13 December Huwelijk Peter & Deborah

Er is wat onduidelijkheid geweest over ons optreden tijdens de huwelijksviering van Peter en Deborah op 13 december. Omdat zij ons er heel graag bij willen hebben, gaan we toch zingen. De viering begint om 19.00 in het kerkje van het Zuiderzeemuseum en we vragen jullie om om 18.30 aanwezig te zijn bij de dienstingang zodat we nog even in kunnen zingen en gezamenlijk naar het kerkje kunnen lopen. Na de viering gaan we evengoed repeteren in het Parochiecentrum.

 

21 December Lichtjesavond

Op 21 december zullen we zingen tijdens "Enkhuizen bij kaarslicht" (ook wel Lichtjesavond genoemd). Het is nog niet bekend hoe laat we moeten optreden maar houd de avond alvast vrij!

 

Ken je Koorlega Brian

Heb je altijd al meer willen weten over Brian? Dit is je kans! Brian heeft de vragen van Ken je Koorlega beantwoord en je kunt ze lezen door op de site naar “Informatie” te gaan en op “Ken je koorlega” te klikken.

 

Audities solo’s Fantasy project

Voor het Fantasy project dat in juni 2015 zal plaatsvinden hebben we een aantal solisten nodig. Na de viering op 23 februari 2014 zullen er daarom audities worden gehouden voor de solo’s. Binnenkort ontvang je meer informatie over de liedjes en het aanmelden maar houd de datum alvast vrij als je auditie wilt doen!

 

Informatie voortbestaan kerk

Misschien heb je het afgelopen dinsdag in het NHD gelezen of heb je het al van iemand gehoord maar aanstaande zondag zal de allerlaatste viering in de Franciscus Xaveriuskerk plaatsvinden. De kerk zal daarna gesloten worden omdat de vloer in slechte staat is en het te veel geld gaat kosten om het te restaureren. Dit betekent dus dat we niet meer in deze kerk zullen zingen. In de loop van volgend jaar zullen we verhuizen naar de Westerkerk. Daarin zal een soort minikerk worden gebouwd waar onze vieringen zullen plaatsvinden. Deze “kerk in een kerk” zal worden omheind door glazen wanden en er zullen ongeveer 200 zitplaatsen in komen. Tevens zal er in dat deel een nieuwe verwarmingsinstallatie komen waardoor we geen kou hoeven te lijden. Totdat de nieuwe locatie klaar is zullen de gewone vieringen voortaan in het Parochiecentrum worden gehouden en tijdens de Kerstnacht zullen we in de Nieuwe Doelen zingen. Als je nog vragen hebt dan kun je die stellen aan één van de bestuursleden.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail. 

 

Zondag 8 december: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)

 

Vrijdag 13 december: 18.30 aanwezig bij de dienstingang van het ZZM

Huwelijksviering Peter en Deborah


Zaterdag 21 december:
Tijd volgt

Enkhuizen bij kaarslicht (Lichtjesavond)


Dinsdag 24 december:
22.00 aanwezig

Kerstnacht, De Nieuwe Doelen (23.00 aanvang)

 

Zondag 23 februari: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)

Na de viering audities voor solo’s Fantasy project

 

Zaterdag 26 – zondag 27 – maandag 28 april: tijd volgt

Buitenlandreis naar Parijs!