Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief april 2014

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van april 2014. Het bestuur heeft op 25 maart vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Pasen

Komend weekend is het Pasen. We zullen aanstaande zaterdag 19 april zingen tijdens de Paaswake in de Nieuwe Doelen. De viering begint om 22.00 maar zorg dat je om 21.30 aanwezig bent zodat we goed in kunnen zingen. Op 18 april (Goede Vrijdag) is er gewoon repetitie. 

 

Parijs

Het is bijna zover! Op zaterdag 26 april zullen we naar Parijs gaan om daar een (hopelijk) geweldig koorweekend te beleven. De bus vertrekt om 6.00 maar we zullen om 5.45 verzamelen op het parkeerterrein naast het station in Enkhuizen. De kamerindeling is 2 weken geleden verstuurd dus je hebt waarschijnlijk al gezien bij wie je op een kamer zit. Op 25 april zullen we tijdens de repetitie de laatste puntjes op de ‘i’ zetten. Zorg ervoor dat je de nummers die we in Disneyland gaan zingen (de Andrew Lloyd Webber Medley, You’ll Be In My Heart, You’ve Got A Friend In Me, May It Be en Pinball Wizard) uit je hoofd kent want we zullen daar zonder map zingen. Vergeet ook je kooroutfit niet!

 

Bevrijdingsvuurestafette

In de nacht van 4 mei op 5 mei zullen er 17 leden meedoen met de Bevrijdingsvuurestafette. Zij zullen naar Wageningen gaan om het bevrijdingsvuur op te halen en daarna in estafettevorm op een tandem van Wageningen naar Enkhuizen fietsen. In Enkhuizen zullen ze het bevrijdingsvuur overhandigen aan burgemeester Baas. De groep zou het erg leuk vinden als ze worden verwelkomd door de andere koorleden. Om 13.45 zullen ze aankomen bij het Glazen Huis op het Sint Jansplein (bij de ING bank) in Enkhuizen dus zorg dat je er op tijd bent.  

 

Ken je koorlega Koen

Er staat weer een nieuwe ‘Ken je koorlega’ op de site. Deze keer kun je meer te weten komen over Koen! Je kunt hem bekijken door in het menu naar ‘Informatie’ te gaan en daarna op ‘Ken je koorlega’ klikken. 

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail. 

 

WIJZIGING: PC nog maar open tot 0.00 uur!

  

Zaterdag 19 april: 21.30 aanwezig

Paasviering, De Nieuwe Doelen (22.00 aanvang)

 

Zaterdag 26 – zondag 27 – maandag 28 april: 5.45 aanwezig op parkeerplaats station Enkhuizen

Buitenlandreis naar Parijs!

 

Zaterdag 3 mei: 18.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (19.00 aanvang)

 

Maandag 5 mei: 13.45 aanwezig

Aankomst fietsers bij het Glazen Huis op het Sint Jansplein

 

Zondag 15 juni: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)

 

Zaterdag 4 oktober: tijd volgt

Korendag, De Nieuwe Doelen