Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief mei 2014

Beste leden,

Hierbij de nieuwsbrief van mei 2014. Het bestuur heeft op 17 april vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Parijs

26 t/m 28 april hebben we een topweekend beleefd in Parijs! Een verslag van deze reis staat op onze homepage. Er zijn tijdens het weekend ook een heleboel foto’s en filmpjes gemaakt en die kun je hier bekijken. Als als je zelf nog leuke foto’s of filmpjes hebt gemaakt, ontvangen we die graag! Stuur ze snel naar de RH mail, want: hoe meer foto’s, hoe meer vreugd!

 

Bevrijdingsvuurestafette

Op maandag 5 mei hebben Kim, Koen, Anouk, Dave, Eva, Robbin, Mark, Leonie, Daan, Jacintha, Lisanne, Jolien, Lizanne, Jasmine, Lisa, Annah en Ellen het bevrijdingsvuur vanuit Wageningen naar Enkhuizen gebracht. Ze hebben in de nacht van 4 op 5 mei 150 km op tandems gefietst en we zijn natuurlijk allemaal heel trots op ze! Jasmine was met haar 12 jaar de jongste deelnemer en mocht het vuur overhandigen aan onze burgemeester. Samen met Sunshine hebben we twee liedjes gezongen en daarna mochten de fietsers uitrusten van deze lange tocht. De foto’s van de fietstocht en de aankomst in Enkhuizen staan op Flickr. Je kunt ze hier bekijken. 

 

16 mei geen repetitie

16 t/m 18 mei vindt het kinderkoorweekend plaats en daarom gaat de repetitie op 16 mei voor ons niet door. Zet dit in je agenda of telefoon, zodat je de 16e niet voor een dichte deur staat. We wensen Ria en de rest van de leden die meegaan heel veel plezier!

 

14 juni Rabobank fietssponsortocht

Op zaterdag 14 juni vindt de jaarlijkse Rabobank fietssponsortocht plaats. We zoeken 10 mensen die de tocht van ongeveer 40 km willen fietsen en daarmee €250,- voor het koor willen verdienen. Dit geld zullen we gebruiken voor het Epic Fantasies project. De deelnemers hoeven niet per se leden van het koor te zijn, dus als je familie of vrienden hebt die ook mee willen fietsen, geef ze dan op! Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar de RH mail.

 

Nieuwe bestuursleden gezocht

We zoeken nog steeds leden die het leuk zouden vinden om bij het bestuur te komen. Het is erg leuk, leerzaam en het staat goed op je cv! Je kunt het zelfs gebruiken als maatschappelijke stage. Je kunt natuurlijk ook een keertje bij een bestuursvergadering aanwezig zijn om te kijken of het wat voor je is. Als je geïnteresseerd bent, kun je een mailtje sturen naar de RH mail.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail. 

 

WIJZIGING: PC nog maar open tot 0.00 uur!

 

Vrijdag 16 mei: geen repetitie

 

Zaterdag 14 juni: Rabobank fietssponsortocht

 

Zondag 15 juni: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)

 

Zaterdag 4 oktober: tijd volgt

Korendag, De Nieuwe Doelen