Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief juni 2014

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van juni 2014. Het bestuur heeft op 3 juni vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

14 juni Rabobank fietssponsortocht

Morgen zullen enkele leden de Rabobank fietssponsortocht fietsen en daarmee geld voor het koor verdienen. De groep zal om 9.30 verzamelen bij de Rabobank in Enkhuizen. We wensen ze heel veel succes en plezier!

 

15 juni laatste viering

Aanstaande zondag is onze laatste viering van het seizoen. Zorg ervoor dat je om 9.45 aanwezig bent zodat we nog even kunnen inzingen. Na de viering zal er weer schoongemaakt worden. De data van de vieringen van volgend seizoen zijn helaas nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, zullen we ze op de site zetten.

 

Laatste repetitie

De laatste repetitie van het seizoen zal plaatsvinden op vrijdag 27 juni.

 

29 juni jaarafsluiting

De zomervakantie komt eraan en dit betekent dat het seizoen ook bijna ten einde is. Jullie hebben allemaal een uitnodiging ontvangen voor de jaarafsluiting die dit jaar zal plaatsvinden op zondag 29 juni. Het thema is ‘Oranje in Enkhuizen’, dus trek je leukste oranje outfit aan en zorg ervoor dat je om 11.30 bij het parochiecentrum bent. Aanhang is ook welkom!

 

Eerste repetitie

De eerste repetitie van het nieuwe seizoen zal plaatsvinden op vrijdag 22 augustus.

 

Ken je koorlega Lonneke

Er staat weer een nieuwe Ken je koorlega op de site. Deze keer kun je meer te weten komen over Lonneke! Bekijk hem via: http://www.xaverius.nl/reachinghand/index.php/informatie/ken-je-koorlega

 

Nieuwe bestuursleden gezocht

We zoeken nog steeds leden die het leuk zouden vinden om bij het bestuur te komen. Het is erg leuk, leerzaam en het staat goed op je cv! Je kunt het zelfs gebruiken als maatschappelijke stage. Je kunt natuurlijk ook een keertje bij een bestuursvergadering aanwezig zijn om te kijken of het wat voor je is. Als je geïnteresseerd bent dan kun je een mailtje sturen naar de RH mail.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail. 

 

Zaterdag 14 juni: 9.30 aanwezig bij de Rabobank in Enkhuizen

Rabobank fietssponsortocht

 

Zondag 15 juni: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)

 

Vrijdag 27 juni: laatste repetitie

 

Zondag 29 juni: 11.30 aanwezig bij het parochiecentrum

Jaarafsluiting

 

Vrijdag 22 augustus: eerste repetitie

 

Zaterdag 4 oktober: tijd volgt

Korendag, De Nieuwe Doelen