Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief september/oktober 2014

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van september/oktober 2014. Het bestuur heeft op 26 augustus en 24 september vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Korendag 4 oktober

Aanstaande zaterdag 4 oktober vindt de Korendag plaats in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen. We zullen die dag samen zingen met JoKo, AOW en Aloud. We starten om 10.30 en zullen ’s ochtends en ’s middags de nummers repeteren die we ’s avonds tijdens de viering zullen zingen. Er wordt voor eten en drinken gezorgd en ’s avonds na de viering is er een feest met een DJ. Het feest zal om 1.00 afgelopen zijn.

 

Zangmarathon 26 oktober

Om geld op te halen voor Epic Fantasies, zullen we op zondag 26 oktober een zangmarathon houden in Onder de Wester. We hebben al twee keer eerder een zangmarathon gehouden en dit is goed bevallen. We zullen ’s morgens eerst zingen tijdens de viering in het parochiecentrum en daarna met z’n allen richting Onder de Wester gaan. Je kunt jezelf laten sponsoren per half uur of voor de hele marathon. Het programma voor deze dag is nog niet bekend, maar zodra dit bekend is zullen we jullie dit laten weten.

 

Huwelijksviering Barry & Jonica 7 november

Op vrijdag 7 november zullen Barry en Jonica in het huwelijk treden. We zullen samen met JoKo zingen tijdens de huwelijksviering in de Sint Martinuskerk (bij de minisnackbar). De viering zal om 12.00 beginnen dus probeer vrij te vragen als je moet werken of naar school moet. We zullen hiervoor samen met JoKo repeteren op vrijdag 24 oktober en woensdag 5 november in dezelfde kerk.

 

Belactie Vriendenloterij 12 november

Een aantal jaar geleden hebben we een belactie gehouden om loten te verkopen voor de Vriendenloterij. Voor elk lot waarmee mensen voor ons koor meespelen met de Vriendenloterij, ontvangen wij geld. Omdat er niet zo heel veel mensen meer meespelen voor het koor, willen we opnieuw een belactie houden om loten te verkopen aan bekenden. Deze belactie zal plaatsvinden op woensdag 12 november in het parochiecentrum. Er mogen helaas alleen leden van 18 jaar en ouder meedoen.

 

Projectkoor 18 januari

Op 18 januari zal er een oecumenische viering in de Zuiderkerk worden gehouden en het koor dat hierbij zal zingen zal bestaan uit leden van de kerkkoren in Enkhuizen. Er gaan twee repetities aan vooraf en de dirigent is nog niet bekend. Als je geïnteresseerd bent, geef het dan aan bij één van de bestuursleden en dan geven wij het door aan de organisatie.

  

Foto’s jaarafsluiting

Het is inmiddels al een tijdje geleden, maar de foto’s van de jaarafsluiting staan inmiddels op Flickr. Het was een erg leuke, goed georganiseerde dag en je kunt nog even nagenieten door de foto’s hier te bekijken.

 

Ken je koorlega Annah

Er staat weer een nieuwe Ken je koorlega op de site. Deze keer kun je meer te weten komen over Annah! Je kunt hem hier bekijken. 

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail. 

 

Zaterdag 4 oktober: 10.30 aanwezig

Korendag, De Nieuwe Doelen

 

Vrijdag 24 oktober: 20.00 aanwezig

Repeteren met Joko voor huwelijk Barry & Jonica

Sint Martinuskerk in Bovenkarspel

 

Zondag 26 oktober: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)

Aansluitend aan de viering houden we een zangmarathon in Onder de Wester

 

Woensdag 5 november: 20.00 aanwezig

Repeteren met Joko voor huwelijk Barry & Jonica

 

Vrijdag 7 november: 11.30 aanwezig (12.00 aanvang)

Huwelijksviering Barry & Jonica, Sint Martinuskerk in Bovenkarspel

 

Woensdag 12 november: 18.30 aanwezig

Belactie voor de Vriendenloterij, Parochiecentrum (alleen voor 18+ leden)

 

Zaterdag 29 november: 18.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (19.00 aanvang)

 

Zondag 21 december: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)

 

Woensdag 24 december: 22.00 aanwezig

Kerstnacht, De Nieuwe Doelen (23.00 aanvang)

 

Zaterdag 24 januari: 18.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (19.00 aanvang)

 

Zondag 22 februari: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)