Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief januari/februari 2015

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van januari/februari 2015. Het bestuur heeft op 23 december en 21 januari vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Woensdagrepetities

Vanaf nu zal er op woensdag van 19.30 tot 20.30 extra gerepeteerd worden voor Epic Fantasies. Deze repetities zijn niet verplicht, maar zeker aan te raden omdat we nog veel moeten instuderen voor het project. Aanstaande woensdag 28 januari zal er een groepsrepetitie zijn voor de sopranen en de alten en volgende week 4 februari voor de tenoren en de bassen. De repetities zijn gewoon in het parochiecentrum.

 

8 februari zingen Zuiderzeemuseum

Op zondag 8 februari zullen wij een uur zingen in het atrium van het binnenmuseum (Wierdijk 12-22). Op http://www.zuiderzeemuseum.nl/132/nieuws/miniconcert-in-het-atrium/?id=3681 staat ons optreden aangekondigd. Het optreden begint om 12.00 en er zal tussendoor een pauze zijn van een kwartier. Zorg ervoor dat je om 11.30 aanwezig bent in je kooroutfit.

 

31 mei korenfestival Medemblik

Op zondag 31 mei zullen we meedoen aan het korenfestival in Medemblik. We hebben al eerder meegedaan aan dit festival en hebben zelfs een aantal prijzen in de wacht gesleept. Dit jaar bestaat het korenfestival 20 jaar en zullen er alleen maar winnaars uit de afgelopen 20 jaar meedoen. We zullen deze dag twee keer optreden, waaronder één keer voor de vakjury. Het is nog niet bekend hoe laat we op moeten treden, maar houd er rekening mee dat je de hele middag onder de pannen bent.

 

18-19-20 september koorweekend

De data voor het koorweekend zijn bekend! Op 18, 19 en 20 september zullen we naar Hoeve Kindergoed in Ermelo gaan, waar we hopelijk weer een geweldig koorweekend zullen beleven. Als je alvast wilt weten hoe de boerderij eruit ziet, kun je op de website kijken: www.hoevekindergoed.nl

 

Ken je koorlega Anouk

Er staat weer een nieuwe Ken je koorlega op de site. Deze keer kun je meer te weten komen over Anouk! Je kunt hem hier bekijken. http://www.xaverius.nl/reachinghand/index.php/informatie/ken-je-koorlega

 

Nieuwe taakverdeling bestuur

Omdat Kim en Daan het bestuur hebben verlaten, hebben we in het bestuur de taken opnieuw verdeeld. Lizanne is vanaf nu voorzitter, met ondersteuning van Jorien. Joyce is secretaris en Eva penningmeester. Jorien en Jasmine zullen verantwoordelijk zijn voor het lief en leed en zullen ook het muziekarchief onderhouden. Christiaan is algemeen lid.

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Lizanne via 06-33784136 of via de RH mail. 

 

Woensdag 28 januari: 19.30 aanwezig

Groepsrepetitie voor de sopranen en de alten, Parochiecentrum

 

Woensdag 4 februari: 19.30 aanwezig

Groepsrepetitie voor de tenoren en de bassen, Parochiecentrum

 

Zondag 8 februari: 11.30 aanwezig in je kooroutfit

Zingen in het atrium van het binnenmuseum (12.00 aanvang)

 

Zondag 22 februari: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang) 

 

Zaterdag 18 april: 18.45 aanwezig

Vormselviering in Grootebroek

 

Zondag 31 mei: tijd volgt

Korenfestival in Medemblik

 

Donderdag 11 juni: tijd volgt

Generale repetitie Epic Fantasies, De Nieuwe Doelen

 

Vrijdag 12 en zaterdag 13 juni: tijd volgt

Epic Fantasies, De Nieuwe Doelen

 

Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september: tijd volgt

Koorweekend in Hoeve Kindergoed in Ermelo