Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief maart/april/mei 2015

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van maart/april/mei 2015. Het bestuur heeft op 11 februari en 2 april vergaderd. De volgende punten zijn daarbij naar voren gekomen:

 

Woensdagrepetities

Er wordt nog steeds elke woensdag van 19.30 tot 20.30 extra gerepeteerd voor Epic Fantasies. Deze repetities zijn erg nuttig omdat we dan op vrijdag minder tijd kwijt zijn aan het instuderen van nummers. De opkomst bij deze repetities is redelijk, maar kan veel beter! Epic Fantasies vindt al over 6 weken plaats en er moet nog heel wat gebeuren. Zorg dus dat je er bent als je niets anders hebt op woensdagavond. We zullen elke week een mail sturen zodat je weet voor wie de repetitie bedoeld is.

 

Uit het hoofd zingen

Tijdens Epic Fantasies zullen wij alle nummers uit het hoofd zingen. Het is dus belangrijk dat je de tekst goed leert en nu al zoveel mogelijk uit je hoofd probeert te zingen. We raden aan om je map mee naar huis te nemen zodat je de partijen en de tekst thuis kunt oefenen.

 

2 mei viering + fantasyborrel

Aanstaande zaterdag zullen we zingen tijdens de viering in het parochiecentrum. De viering begint zoals gewoonlijk om 19.00, maar zorg dat je er om 18.45 bent. Na de viering hebben we een borrel en gaan we een groepsfoto maken die tijdens Epic Fantasies in de foyer zal hangen. Het is de bedoeling dat iedereen hiervoor de outfit aantrekt die hij of zij ook tijdens het concert gaat dragen. Vergeet deze outfit zaterdag dus niet mee te nemen! Na de viering heb je even tijd om je om te kleden.

 

5 mei Bevrijdingsmarkt

Op dinsdag 5 mei zullen we met een kraam op de Bevrijdingsmarkt op de Dijk staan om geld op te halen voor Epic Fantasies. We zullen tweedehands spullen verkopen, een loterij/grabbelton actie houden en flyers voor Epic Fantasies uitdelen. Hier kunnen we jullie hulp goed voor gebruiken! Tijdens de repetitie ligt er een intekenlijst klaar waarop je kunt aangeven of je deze dag kunt helpen en welk dagdeel (9.00-12.30 of 12.30-16.00) je beschikbaar bent. Je kunt natuurlijk ook de hele dag komen helpen. Als we met genoeg mensen zijn, kunnen we ook een aantal nummers zingen. De ervaring leert dat we hier ook aardig wat geld mee kunnen verdienen. Als je nog spullen hebt die we kunnen verkopen, dan kun je die morgen of zaterdag meenemen naar het parochiecentrum of je kunt ze bij Ria langsbrengen.  

 

31 mei korenfestival Medemblik

Op zondag 31 mei zullen we meedoen aan het korenfestival in Medemblik. Het is nog steeds niet bekend hoe laat we op moeten treden. Zodra wij dit weten zullen we dit naar jullie communiceren. Er ligt tijdens de repetities een intekenlijst klaar waarop je kunt aangeven of je er deze dag wel of niet bij bent, of je kunt rijden naar Medemblik en hoeveel leden je mee kunt nemen in de auto. We hopen dat we met een groot koor op het podium kunnen staan en wellicht een prijs in de wacht kunnen slepen!

 

10 juni opbouwen podium

Om op 12 en 13 juni te kunnen stralen in de Nieuwe Doelen moet het podium eerst opgebouwd worden. Dit zal gebeuren op woensdag 10 juni. We zoeken mensen die hierbij willen helpen. Als je wilt helpen kun je een mailtje sturen naar de RH mail of je opgeven bij één van de leden van de fantasywerkgroep (Ria, Kim, Eva, Jolien, Leonie, Anne en Ellen).

 

Ken je koorlega Christiaan

Er staat weer een nieuwe Ken je koorlega op de site. Deze keer kun je meer te weten komen over Christiaan! Je kunt hem hier bekijken. http://www.xaverius.nl/reachinghand/index.php/informatie/ken-je-koorlega

 

 

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Jasmine via 06-13858361 of via de RH mail. 

 

Zaterdag 2 mei: 18.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (19.00 aanvang)

Aansluitend borrel in fantasyoutfit

 

Dinsdag 5 mei: 9.00 of 12.30 aanwezig

Bevrijdingsmarkt in Enkhuizen

 

Zondag 31 mei: tijd volgt

Korenfestival in Medemblik, in koorkleding (zwart-wit met limegroen accent)

 

Woensdag 3 juni: 19.30 aanwezig

Voorgenerale repetitie voor Epic Fantasies (in outfit), Basisschool de Hoeksteen

 

Zaterdag 6 juni: tijd volgt

Rabobank Fietssponsortocht

 

Woensdag 10 juni: tijd volgt

Podium opbouwen, De Nieuwe Doelen

 

Donderdag 11 juni: tijd volgt

Generale repetitie Epic Fantasies (in outfit), De Nieuwe Doelen

 

Vrijdag 12 en zaterdag 13 juni: tijd volgt

Epic Fantasies, De Nieuwe Doelen

 

Vrijdag 19 juni: tijd volgt

Kerkennacht, Westerkerk

 

Zondag 21 juni: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)

 

Zondag 30 augustus: 9.45 aanwezig

Viering, Parochiecentrum (10.00 aanvang)

 

Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september: tijd volgt

Koorweekend in Hoeve Kindergoed in Ermelo

 

Zondag 4 oktober: tijd volgt

Koopkorenfestival in Enkhuizen