Reaching Hand logo logo small

Nieuwsbrief november 2016

Beste leden,

Hierbij de nieuwsbrief van november 2016. Het bestuur heeft op 24 augustus, 29 september en 3 november vergaderd.

Kerstperiode

Het is alweer november, wat betekent dat de kerstperiode er weer bijna aankomt. Zorg alsjeblieft dat je elke repetitie aanwezig bent, want we hebben drie nieuwe kerstnummers die goed ingestudeerd moeten worden zodat we straks weer mooie optredens kunnen geven. We zullen op zaterdagavond 17 december meedoen met Enkhuizen bij Kaarslicht/Lichtjesavond en op zondagmiddag 18 december zullen we meedoen met een kerstconcert in de Westerkerk samen met andere koren, ensembles en het Music Stars orkest. De tijden hiervoor volgen nog. Verder zullen we natuurlijk weer zingen tijdens de kerstnachtviering in onze kerk op zaterdagavond 24 december.

Kerstoutfit

Tijdens onze kerstoptredens zal het limegroene accent dat we normaal bij onze zwart-witte kooroutfit dragen vervangen worden door een (Amstel)rood accent. Dit geldt dus voor het optreden tijdens Lichtjesavond en het optreden in de Westerkerk. De dresscode voor de kerstnachtviering is natuurlijk zoals altijd kerstbest, dus trek je mooie jurk/rok of pak maar weer uit de kast!

Paradiso

We hebben ons weer opgegeven om in januari 2017 mee te doen met de Paradiso Korendagen! Hier hebben we nog geen bevestiging van gekregen, maar houd zondag 15 januari alvast vrij in je agenda. We hebben al een paar keer eerder opgetreden in Paradiso en dat was een groot succes. We hopen dus dat we weer mee mogen doen!

Begintijd repetitie

De officiële begintijd van de repetitie op vrijdagavond is natuurlijk zoals altijd 20:15, maar we merken dat veel leden zich hier niet aan houden. Hierdoor kunnen we pas later beginnen en hebben we minder tijd om te repeteren, terwijl dit hard nodig is. Zorg dus alsjeblieft dat je op tijd aanwezig bent.

Afmelden

Het is al meerdere keren gezegd, maar stuur Jasmine alsjeblieft een privébericht als je niet aanwezig kunt zijn bij de repetitie of een optreden en meld het niet alleen in de groepsapp. Jasmine’s nummer is: 06-13858361.

Koffie en thee zetten

Een aantal leden hebben zich opgegeven om koffie en thee te zetten voor in de pauze tijdens de repetities op vrijdagavond en voor de kometa (koffie met taart) na de vieringen op zondagochtend. Hier zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Regel onderling alsjeblieft wie wanneer de koffie en thee zet. Voor de kometa kun je je naam opschrijven op de uitgeprinte kooragenda die op de kast met de mappen hangt in het parochiecentrum. Het is voor de kometa de bedoeling dat de koffie en thee al klaar zijn als de viering is afgelopen, zodat het meteen ingeschonken kan worden.

Ken je koorlega Richard

Na lang wachten staat er weer een nieuwe ‘Ken je koorlega’ online! Ditmaal is het de beurt aan Richard om ons meer te vertellen over hemzelf en zijn koorervaringen. Lees hem snel hier.

Foto’s koorweekend

Het is inmiddels alweer bijna een maand geleden, maar wat hebben we een geweldig koorweekend beleefd in Elahuizen dit jaar! Wil je nog even nagenieten? Bekijk de foto’s dan op onze Facebookpagina hier. Like ook meteen onze pagina als je dat nog niet hebt gedaan, zodat je op de hoogte blijft van nieuwtjes rondom het koor.

  

Hierbij de ledenagenda voor de komende tijd. Zet de data weer in je agenda of telefoon. Afmelden kan bij Jasmine via 06-13858361 of via de RH mail.

Zaterdag 26 november: 18:45 aanwezig

Viering, Kwakerspad (19:00 aanvang)

Zaterdag 17 december: tijd volgt

Enkhuizen bij Kaarslicht / Lichtjesavond

Dresscode: zwart-wit met een (Amstel)rood accent

Zondag 18 december: tijd volgt

Kerst in de Wester

Dresscode: zwart-wit met een (Amstel)rood accent

Zaterdag 24 december: 22:00 aanwezig

Kerstnacht, Kwakerspad (23:00 aanvang)

Dresscode: kerstbest

Zondag 15 januari (onder voorbehoud): tijd volgt

Paradiso Korendag

Zondag 22 januari: 09:45 aanwezig

Viering, Kwakerspad (10:00 aanvang)

Zondag 26 februari: 09:45 aanwezig

Viering, Kwakerspad (10:00 aanvang)