Reaching Hand logo logo small

Reaching Hand en KSM steunen Serious Request

Op zaterdag 20 december a.s. zullen wij zingen tijdens 'Enkhuizen bij kaarslicht', ook wel bekend als Lichtjesavond. Tijdens dit gezellige evenement zullen we ons kerstrepertoire ten gehore brengen, maar we zullen tevens geld inzamelen voor Serious Request 2014. Ook KSM zal tijdens hun optreden geld inzamelen voor dit goede doel.

Serious Request is een jaarlijkse actie van 3FM waarmee ze geld inzamelen voor één van de goede doelen van het Rode Kruis. Dit jaar vragen ze aandacht voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Meer informatie over deze actie is te vinden op seriousrequest.3fm.nl.

We hopen dat iedereen gul geeft zodat wij een mooi bedrag op kunnen halen voor deze belangrijke actie. De opbrengst zal op 21 december door een aantal leden van Reaching Hand en KSM naar het Glazen Huis gebracht worden, dat dit jaar in Haarlem staat.
Wij zullen van 20.20 tot 21.00 in het stadhuis zingen en KSM zal van 19.00 tot 19.45 in de Zuiderkerk spelen. Hopelijk tot dan!