Reaching Hand logo logo small

Drukke decemberperiode

kerstzuiderkerk

We hebben een drukke decemberperiode achter de rug met veel optredens. Op vrijdagavond 11 december hebben we in verzorgingshuis Overvest in Enkhuizen kerstnummers gezongen voor de bewoners. Dit was een geslaagde avond en ons publiek heeft er gelukkig van genoten.

Op zondag 13 december hadden we een proefviering in onze nieuwe kerk aan het Kwakerspad. Ook werd Remus, de zoon van ons lid Daan en ons oud-lid Denise, tijdens deze viering gedoopt. 

Op zaterdag 19 december hebben we gezongen in de Westerkerk tijdens 'Enkhuizen bij kaarslicht', ook wel bekend als lichtjesavond. De dag erna, op zondag 20 december werd onze nieuwe kerk ingewijd door monseigneur Hendriks. Het was een bijzondere viering en we zijn blij dat we weer een mooie kerk hebben om in te zingen.

Op woensdag 23 december hebben we samen met kinderkoor Sunshine gezongen tijdens het voorprogramma van 'Kerst bij de Zuiderkerk' (zie foto). Tijdens dit spektakel werd het stuk 'Vonken' opgevoerd, wat een moderne hervertelling van het kerstverhaal is. 

Op donderdag 24 december hebben we onze decemberperiode afgesloten door te zingen tijdens de kerstnacht. Dit was de eerste kerstnacht in onze nieuwe kerk en daardoor erg speciaal. Op naar volgend jaar!