Reaching Hand logo logo small

Workshop podiumpresentatie

Op zondag 14 februari was een groot deel van het koor aanwezig bij de workshop podiumpresentatie. Complimenten voor de leden die na andere verplichtingen of werk nog naar het parochiecentrum zijn gekomen om een uurtje mee te pikken! Walter Roozendaal gaf de workshop.Vooraf waren er misschien wat leden huiverig en bang voor danspasjes en moeilijkse bewegingen, maar dat is niet de manier waarop Walter te werk gaat. Hij heeft zich gericht op het verbeteren van onze uitstraling zodat we zenuwen de baas kunnen zijn en het publiek met een open blik een verhaal kunnen toezingen.    

                 

Voor de leden die niet bij de workshop aanwezig zal het even wennen zijn als Ria een nieuwe ademoefening tijdens de repetitie gebruikt of ons vraagt om 'even op een hekje te gaan zitten' maar de oefeningen van Walter werken goed! Walter zelf, maar ook Ria en Jacintha die toekeken, zagen na een paar oefeningen verschil in de manier waarop we zongen en het publiek benaderen. Walter heeft ons allemaal huiswerk meegegeven en hopelijk zullen ook de leden de niet aanwezig konden zijn deze oefeningen eens doornemen.

Foto's van deze leuke en leerzame middag zijn te vinden in het album en binnenkort kunnen we de workshop nog eens terugkijken als filmpje.