Sunshine zegt Yes tegen Jazz

SDC16997Zaterdag 1 juni was het dan zover, na heel lang repeteren. Het jazzconcert samen met De Music Stars en Enkhuizer Balletschool. Het weer zat in zoverre mee, dat het droog was. Het was wel heeeeel erg koud. Gelukkig was er nog wel publiek en dat heeft echt kunnen genieten van heel veel vrolijk jazznummers. De spits werd afgebeten door onze eigen Blues Brother Koen. De capriolen van de balletschool jongens bij dit nummer waren knap uitgevoerd.

De solisten van Sunshine kwamen allemaal goed uit de verf en ook onze Niels had dankzij Ria geen moeite met de Engelse tekst. Er was ook een gastsolist, Johnny Boston, die samen met Rosalie, Dervle, Tinka en Roos het lied Lily of the valley ging zingen.Tussendoor mochten kinderen met hun versierde paraplu's paraderen voor een jury. 2 Sunshine kinderen vielen in de prijzen: Isa en Julia. Gefeliciteerd allebei.
De ochtend eindigde met het vrolijke IJs IJs IJs, helaas was bij dit nummer de leuke oud-Hollandsche tekst niet goed verstaanbaar doordat het koor op dat moment niet goed werd versterkt.

Foto's zijn te vinden in een webalbum, klik op onderstaande foto

jazzconcert 2013
jazzconcert deel2
jazzconcert deel3

Via YouTube zijn een paar nummers te beluisteren van ons optreden
Lily of the valley
Everybody needs somebody to love
Dinah
Sing Sing Sing
Light of the lighthouse

Repetities

muzieknoot1Repetities op vrijdagavond
Kwakerspad 3
1601 AS  Enkhuizen
18.00-19.00 6-10 jaar
19.00-20.00 10-14 jaar
Contact

Lid worden

muzieknoot2Contributie € 45,00 / seizoen
Bankrekeningnummer
NL51 RABO 0127 2229 79
t.n.v. Kinderkoor Sunshine Enkhuizen
Inschrijven