Koorweekend Otterlo

logo beestenboelHet was een fantastisch koorweekend: Beestenboel van 16 t/m 18 juni in groepsaccomodatie De Boomstronk in Otterlo. Vrijdagavond begon natuurljk met het opmaken van de bedden, Weerwolven van Wakkerdam-spel en een mooi kampvuur. Het werd laat donker, dus het kampvuur werd laat aangestoken en dus lag iedereen ook laat in bed!
De volgende ochtend stond na het ontbijt Boerengolf op het programma. Dit konden we doen bij een boerderij in de buurt. Ieder stel kreeg 1 bal en 1 stok met klomp eraan. Hiermee moesten we een parcours van 1 kilometer afleggen in zo min mogelijk slagen.

Bij thuiskomst stond een lekker lunch klaar. Vervolgens liepen we via een spellenroute naar een open plek in het bos voor Leven Dieren Stratego. Het team van Koen had 2x als eerste de vlag gevonden. Daarna werd er geknutseld voor een kerkviering en stond vervolgens een buffet klaar van pannekoeken, poffertjes, mini-pizza;s, kipnuggets etc. 
Na het eten werd geschminkt en verkleed en deed het bestuur een optreden: Wie heeft er op mijn hoofd gepoept. Dit leverde de nodige hilarische momenten op. Koen verzorgde de muziek voor de disco en de karaoke. En onze zangers en zangeressen waren natuurlijk niet bij de microfoon weg te slaan. 
Zondagochtend stond in het teken van vaderdag: er werd door iedereen een insectenhotel gemaakt in een houten hart. Deze werd gevuld met allerlei gevonden voorwerpen uit het bos. Na het schoonvegen van de boerderij was het alweer tijd om naar huis te gaan. Moe maar zeer voldaan kwamen we precies op tijd weer in Enkhuizen aan.

 

Repetities

muzieknoot1Repetities op vrijdagavond
Kwakerspad 3
1601 AS  Enkhuizen
18.00-19.00 6-10 jaar
19.00-20.00 10-14 jaar
Contact

Lid worden

muzieknoot2Contributie € 45,00 / seizoen
Bankrekeningnummer
NL51 RABO 0127 2229 79
t.n.v. Kinderkoor Sunshine Enkhuizen
Inschrijven