Algemeen

Kinderkoor Sunshine uit Enkhuizen is een koor voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4-6 jaar (kleuterkoor) en van  6-14 jaar (kinderkoor). Bij Sunshine leren de kinderen zingen in koorverband. Ze krijgen les in zangtechniek, houding, ademhalingstechniek en beweging, maar uiteraard staat het plezier in zingen voorop.

Van oorsprong is Sunshine een kerkkoor en sinds 1998 zijn wij officieel een vereniging met sinds 2012 een ANBI status. We zingen nog steeds iedere maand in de kerk, maar daarnaast zingen de kinderen ook op andere podia.

Er wordt wekelijks gerepeteerd op de vrijdagavond in de repetitieruimte van de R.K. kerk, Kwakerspad 3 Enkhuizen. De kleutergroep zingt een half uur, van 18.00-18.30 uur. De oudere kinderen repeteren een uur, van 18.30-19.30 uur. 


voor iedereen

Informatie en nieuws

In de Agenda op deze website wordt vermeld wanneer en waar de optredens gepland zijn. Ook afwijkende repetitiedata en –tijden worden via de agenda doorgegeven. Leden krijgen alle informatie ook per email.

facebook_logoTevens heeft Sunshine een eigen facebook pagina: kinderkoor Sunshine. Wie bovenaan deze pagina op de "vind ik leuk" button klikt, wordt automatisch van alle optredens en het laatste nieuws op de hoogte gehouden.

Van veel optredens en evenementen worden foto's gemaakt die via deze website bekijken zijn. En wie nieuwsgierig geworden is naar onze muziek kan YouTube filmpjes bekijken.

Lid worden

Ieder kind kan vrijblijvend komen kijken en meedoen met de repetite, ook mogen zij daarna een maand gratis op proef komen zingen. Lid worden kan door middel van het invullen van het Inschrijfformulier. De contributie voor het hele seizoen is 30 euro voor het kleuterkoor en 45 euro voor het kinderkoor. De kleuters mogen ook eerst 10 repetities voor 10 euro meedoen.
Lees de Algemene voorwaarden goed door voordat u uw kind lid maakt. 

Het bankrekeningnummer van Sunshine is: NL51 RABO 0127 2229 79 t.n.v. Kinderkoor Sunshine Enkhuizen. Rond 1 november int de penningmeester de contributie.
Ons privacybeleid staat in ons Archief. Sunshine is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor schenkingen aan Sunshine fiscaal aftrekbaar zijn.

Vind je het leuk om te zingen? Doe dan ook mee.
Je bent van harte welkom bij kinderkoor Sunshine.

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl