Algemeen

Kinderkoor Sunshine uit Enkhuizen is een koor voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Van oorsprong is Sunshine een kerkkoor en we zingen nog steeds iedere maand in de kerk. Maar daarnaast zingen de kinderen ook op andere podia.

Bij Sunshine leren zij zingen in koorverband. Ze krijgen les in zangtechniek, houding, ademhalingstechniek en beweging, maar uiteraard staat het plezier in zingen voorop.
Er wordt elke week gerepeteerd in de repetitieruimte van de R.K. kerk, Kwakerspad 3 Enkhuizen. Dit gebeurt op vrijdagavond van 18.30-19.30. 


voor iedereen

Informatie en nieuws

In de Agenda op deze website wordt vermeld wanneer en waar de optredens gepland zijn. Ook afwijkende repetitiedata en –tijden worden via de agenda doorgegeven. Leden krijgen alle informatie ook per email.

facebook_logoTevens heeft Sunshine een eigen facebook pagina: kinderkoor Sunshine. Wie bovenaan deze pagina op de "vind ik leuk" button klikt, wordt automatisch van alle optredens en het laatste nieuws op de hoogte gehouden.

Van veel optredens en evenementen worden foto’s gemaakt die via deze website bekijken zijn. En wie nieuwsgierig geworden is naar onze muziek kan YouTube filmpjes bekijken.

Lid worden

Lid worden kan door middel van het invullen van het Inschrijfformulier. De contributie voor het hele seizoen is 45 euro. Lees de Algemene voorwaarden goed door voordat u uw kind lid maakt. Geïnteresseerden mogen eerst een maand gratis meedoen.

Het bankrekeningnummer van Sunshine is: NL51 RABO 0127 2229 79 t.n.v. Kinderkoor Sunshine Enkhuizen. Ons privacybeleid staat in ons Archief. Sinds 2012 is Sunshine door de belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor schenkingen aan Sunshine fiscaal aftrekbaar zijn.

Vind je het leuk om te zingen? Doe dan ook mee.
Je bent van harte welkom bij kinderkoor Sunshine.

Repetities

muzieknoot1Repetities op vrijdagavond
Kwakerspad 3
1601 AS  Enkhuizen
18.30-19.30

Contact

Lid worden

muzieknoot2Contributie € 45,00 / seizoen
Bankrekeningnummer
NL51 RABO 0127 2229 79
t.n.v. Kinderkoor Sunshine Enkhuizen
Inschrijven