Overige activiteiten

Buiten het zingen om worden er soms ook andere activiteiten georganiseerd. Dat kan van alles zijn. Denk hierbij aan een talentenjacht, bezoek van Sinterklaas, een boottocht, een bingomiddag of een loterij. Ook het maken van musicals (Pudding Tarzan, De Herbergier, Een beestachtig kerstverhaal) ontbreekt niet op het activiteitenlijstje. Ook heeft het koor een knutselmiddag gehouden voor het Goede Doel en de umbrella parade van het jazzfestival. In 2014 heeft Sunshine een eigen CD uitgebracht in verband met het 15-jarig bestaan van de vereniging. Hieraan was een ontwerpwedstrijd voor de hoes verbonden.

Koorreisjes

Bijna elk jaar wordt er een koorweekend georganiseerd of een dagje uit met een wisselend thema. Zo was er een reis naar Disneyland Parijs, een Vakantieweekend in Appelscha, een Griezelweekend in Drouwen, een Piratenweekend in Ermelo, een Ridders en Kastelenweekend in Bakkeveen, werden er Olympische Spelen gehouden in Ommen, was er een Hawaii-weekend in Drouwen en was het thema Koor Zoekt Boer in Otterlo.
In 2014 en 2015 ging Sunshine naar Ermelo. Glitter & Glamour en Griezelweekend waren toen de thema's

image04

Bij zo’n weekend horen natuurlijk een kampvuur, een sport- en spelmiddag en een bonte avond.

En soms kan het kamp gecombineerd worden met een uitstapje naar een pretpark (Duin en Zathe, Drouwenerzand). In Bakkeveen kreeg Sunshine een rondleiding bij een echte melkveehouderij en werd de lammetjesdag bezocht! 

Duinrell, Yazz by the Sea, NEMO (2010) en het Aviodrome (2011) zijn heel gezellige dag-uitstapjes geweest. In 2016 gaan we zingen in Amsterdam bij de Nationale Opera.

 

Repetities

muzieknoot1Repetities op vrijdagavond
Kwakerspad 3
1601 AS  Enkhuizen
18.00-19.00 6-10 jaar
19.00-20.00 10-14 jaar
Contact

Lid worden

muzieknoot2Contributie € 45,00 / seizoen
Bankrekeningnummer
NL51 RABO 0127 2229 79
t.n.v. Kinderkoor Sunshine Enkhuizen
Inschrijven