Skip to main content

Together at Christmas

Reaching Hand en het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps

Kerst begint in Enkhuizen op vrijdag 15 en zaterdag 16 december in de Westerkerk! Jongerenkoor Reaching Hand en het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps (KSM) komen samen om kerstmis muzikaal in te luiden.

Lees meer …Together at Christmas

Open Repetitie 9 juni

Open repetitie

Hou jij van zingen? Ben je tussen de 12 en 40 jaar oud? Kom dan op 9 juni meezingen bij de open avond van jongerenkoor Reaching Hand!

Gegarandeerd gezelligheid! Reaching Hand zingt 4 stemmig en is een fijne groep waar iedereen welkom is. Kom op 9 juni vrijblijvend kennis maken met ons koor en zing gezellig mee!

Passion Enkhuizen

IMG 3088

Een geweldige ervaring kan het zeker genoemd worden. Op 1 april voerde Reaching Hand samen met kinderkoor Sunshine Passion Enkhuizen op. En het was een hele speciale uitvoering. Het werd namelijk opgevoerd in de Oude Haven van Enkhuizen midden op het water! Samen met vele vrijwilligers hebben wij echt een spektakel neer kunnen zetten die mensen kosteloos konden bezoeken.

De eerste ideeën voor een nieuwe uitvoering van Passion Enkhuizen kwamen al in 2019. Helaas hebben een paar corona jaren de uitvoerdatum een paar jaar vooruitgeschoven. Dit jaar was het eindelijk zover! Het was nog even spannend of het droog zou blijven, maar gelukkig hebben alle 2500 bezoekers de opvoering zonder regen kunnen bekijken. Tijdens de slotnoten van het laatste nummer begon het te regenen. Wij zijn ontzettend trots op onze koorleden en iedereen die ons heeft geholpen Passion Enkhuizen tot zo'n groot succes te maken. En wij kijken terug op een geslaagde uitvoering!

Koorweekend 2022

WhatsApp Image 2022 12 08 at 19.36.48

Elk jaar is er een weekend waar alle koorleden erg naar uit kijken. Namelijk Koorweekend! Na twee jaar niet kunnen gaan konden we eindelijk weer met z’n allen op pad voor een heel weekend. Dit jaar hadden we het weekend in Ermelo doorgebracht. We hebben ontzettend lekker gegeten, gefeest en natuurlijk heerlijk gezongen. Dit jaar was het thema Fout! Dus iedereen liet hun mooiste kleding…lekker liggen! En op zaterdag 15 oktober trok iedereen hun foutste outfits aan! Wij hebben erg genoten en kunnen niet wachten tot volgend jaar!

Ladada

DF8D97E8 4E40 422F 9CE2 A2EABC791774

Eindelijk is er op de Nederlandse radio weer een (gedeeltelijk) Franstalig nummer te horen. En ook zeker niet van een onbekende. Claude Kiambe heeft het lied Ladada (Mon Dernier Mot (Vertaald: Mijn Laatste Woord)) uitgebracht en het is zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. Het heeft de aandacht van verschillende populaire radiostations, waaronder Radio 538 gekregen. Claude zijn nummer is zelfs uitgeroepen tot de “538 Favourite”. Wij als Reaching Hand zijn natuurlijk ontzettend trots op Claude, ook omdat hij een paar jaar op ons koor heeft gezeten. Wij raden iedereen aan om als een malle Ladada te beluisteren en te streamen. Omdat wij dat zeker aan het doen zijn!

 

Link naar radio 538’s stuk over Claude

Beluister het liedje op Spotify