Skip to main content

Video

Kerstmusical van Sunshine 2021

Hierbij een vrolijk bericht van ons kinderkoor Sunshine wat wij u niet willen onthouden.
De Kerstmusical in de kerk gaat dan wel niet door maar u kunt er tocht van genieten. Wij hopen dat u het leuk vindt. De kerstmusical is gemonteerd tot een leuke video. 

De link naar de video: https://youtu.be/F1T0Ouu_t3o

De video gaat komende vrijdag op kerstavond om 19:00 uur in première maar u kunt ook altijd op een later tijdstip kijken. Heel veel plezier met kijken! 

Goede Week en Pasen met Kathedraal-TV

Wilt u van huis uit deelnemen aan de dagelijkse vieringen in de Haarlemse kathedraal? Schakel dan Kathedraal-TV in op uw computer, iPad, telefoon of via internet op uw TV. Neem digitaal deel aan de zondagse vieringen met de fraaie zang van het kathedrale koor. Kathedraal-TV zendt alle plechtigheden online uit, maar biedt daarnaast reportages over diverse kerkelijke onderwerpen. Kijk op www.kathedraaltv.nl

Lees meer …Goede Week en Pasen met Kathedraal-TV

Westfriese Ekklesia gaat vieringen streamen

“De Geest van het wijze leven”

De Westfriese Ekklesia heeft de maandvieringen hervat, zij het in aangepaste vorm. De volgende viering is op 6 december a.s.
Vanwege de Corona-maatregelen mogen wij maar 30 bezoekers ontvangen bij onze vieringen en daarom gaan wij onze viering ook streamen, voor info zie: http://www.westfrieseekklesia.nl/

Het jaarthema van de Ekklesia is: “Houvast en wijsheid voor een zinvol leven in een tijd van willekeur en chaos”. In de viering van 6 december 2020 bespreekt Juut Meijer in haar overweging “De Geest van het wijze leven”.

Lees meer …Westfriese Ekklesia gaat vieringen streamen

Kathedraal TV

hqdefault4Kathedraal TV is het YouTube kanaal van Bisdom Haarlem-Amsterdam.
Dagelijks streamen we de H. Mis uit de Kathedraal, hebben we spraakmakende interviews en inspirerende reportages. Eigenlijk maken we alles wat de Geest ons ingeeft. Het doel van Kathedraal TV is inspireren, verbinden en aanzetten tot missionair handelen. Dat doen we niet alleen vanuit de kathedraal, maar juist in samenwerking met de lokale gemeenschappen. Want geïnspireerd door de Geest krijgt het geloof daar handen en voeten. En dat tonen we op Kathedraal TV.

https://www.youtube.com/c/kathedraaltv

Jongerenkoor Reaching Hand

En ook het jongerenkoor heeft niet stil gezeten. We zijn sowieso bezig met de organisatie van the Passion voor volgend jaar. Maar er is ook gezongen en via de link kom je bij een filmpje van het nummer Avond. Een prachtig nummer, tevens een voorproefje van the Passion!  De tekst van het nummer is ook erg toepasselijk. De hele  compilatie klinkt erg mooi en is prachtig om te bekijken. Wat een spirit weer van de jeugd! Geniet ervan!

https://www.youtube.com/watch?v=HnSP6rvZU1A

Groetjes Jacintha Floris

Kinderkoor Sunshine

sunshine logoIn deze coronatijd zingen de kinderen evengoed elke week. Ria stuurt ze filmpjes en leert ze dan weer liedjes aan.

Ook hebben 18 van de 22 kinderen van het kinderkoor meegedaan met het lied Sing a Song for the peace. Ze moesten dit met de toegemailde muziek zelf inzingen en daarvan een filmpje maken en aan Koen sturen. Koen heeft er een prachtige compilatie van gemaakt en wij zijn er ontzettend trots op. Een mooi onderwerp, en heel mooi gezongen!

Deze is terug te kijken op o.a. ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/KinderkoorSunshine directe link: https://youtu.be/NLJF3NT9NT4
Ook te zien op Facebook vanaf vandaag. En je kunt 'm zelf downloaden via de google drive van Koen: https://drive.google.com/open?id=1VR244RcmkZtAwO0xvI-9LlJRYhtHKu1_

Geniet van de kinderen die een prachtig lied zingen!