Skip to main content

1e Communie

1e hcGeachte ouders van leerlingen uit groep 4 van 2023.
Hierbij uitnodigen wij u uit voor een informatie avond over de 1e Heilige Communie (uw kind dient wel gedoopt te zijn om zijn/haar eerste Heilige Communie te mogen doen).
Deze wordt gehouden op donderdag 11 januari 2024 om 19.30 uur in de dagkapel van de St. Martinuskerk (ingang aan de Hoofdstraat ). Kapelaan Piets zal daarbij aanwezig zijn om eventuele vragen van u te beantwoorden.
Op deze avond wordt uitgelegd hoe de kinderen worden voorbereid via het project: “Ga je mee? “.
In dit project werken de kinderen thuis en bij de gastouders. Wat dat precies inhoudt vertellen wij u graag.

Wij vragen voor de verschillende activiteiten ook hulpouders. Uiteraard rekenen wij daarbij op u. Er is een verplichte inschrijving op werkmiddagen en activiteiten.

Voor het project en de overige kosten van onze activiteiten zal een bijdrage van €15,- van u gevraagd worden, welke u op de informatie avond dient te voldoen.

Overweegt u uw kind te laten deelnemen aan de Eerste Heilige Communie, dan zien wij u graag op de informatieavond, opgeven kan aan de hand van dit inschrijfformulier, die u op de informatie avond inlevert gelijk met de €15,- .
Mocht u deze avond verhindert zijn kunt u contact opnemen met iemand van de werkgroep, de telefoonnummers staan onderaan
vermeldt.

  • De presentatie viering is op zondag 7 april 2024.
  • en de Eerste Communieviering is zondag 2 juni 2024.

Met vriendelijke groeten, werkgroep Eerste Heilige Communie.
Astrid Duijs - 513246 / 06 5328 4654
Annemiek Huisman - 06-28272994
www.sint.martinuskerk.nl