Skip to main content

Ons gebouw

Kerkruimte

Kerkruimte

We zijn behoorlijk trots op onze kerkzaal. Zij heeft maximale capaciteit van 300 zitplaatsen.

Bij binnenkomst rechts treft het Maria altaar aan waar u een kaarsje kunt aansteken. Aan de overzijde staat de indrukwekkende gedachtenisboom, ook wel levensboom genoemd. Hieraan hangen aan de ene zijde blaadjes met de namen van de onlangs overleden personen en aan de andere zijde druppels met de namen van de onlangs gedoopten.

Koffiezaal

Koffiezaal

De Grootste ruimte van ons parochiecentrum met een capaciteit van 300 mensen staand of 100 zitplaatsen. De koffieruimte is voorzien van drie vitrinekasten voor exposities, een geluidsinstallatie met draadloze microfoon en afspeelapparatuur. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een beamer met scherm.

Vergaderzaal

Vergaderzaal

 Deze zaal biedt ruimte aan maximaal 20 zitplaatsen rond een vergadertafel.  Geluid en beamer met scherm zijn aanwezig.   De vergaderzaal is tevens voorzien van een eigen ingang zodat deze ook gebruikt kan worden voor opbaringen.  Op dit moment wordt deze zaal gebruikt voor vergaderingen, cursussen, workshops e.d.

Oefenruimte koren

Naast bovengenoemde ruimte bezit ons parochiecentrum teven over twee ruimtes die gebruikt worden als oefenruimtes en opslag voor onze koren. De oefenruimte is voorzien van een vaste beamer met scherm. Deze ruimte is, op de uren dat onze koren er geen gebruik van maken, te huur als repetitieruimte voor koren en muzikanten van buiten onze parochie.

Voor grotere bijeenkomsten worden deze ruimtes tevens ingezet als kleedruimte. Er is separaat toilet beschikbaar dat niet gebruikt wordt door bezoekers van de bijeenkomst.

Bent u op zoek naar ruimte voor uw activiteiten, stuurt u dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel hem op nummer 06-22918712